25 / 04 / 2024

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.



Özyurtlar  New Bahçeşehir  projesi toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen projede 98 adet daire ve 6 adet dükkan da yer alıyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir projesi buhar banyosu,kapalı yüzme havuzu,spor salonu, sauna,cafe, duş alanları gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje  Özyurtlar İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alan proje 21 kattan oluşuyor.  


Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi,dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu,bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol bulunuyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Özyurtlar New Bahçeşehir iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön