25 / 04 / 2024

Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde Ramazan kampanyası başladı!

Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde Ramazan kampanyası başladı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında 2+1 daireler 1+1 fiyatına, 3+1 daireler ise 2+1 fiyatına satıyor.





Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesi için ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında 2+1 daireler 1+1 fiyatına, 3+1 daireler ise 2+1 fiyatına satıyor. 2+1 daireyi 379 bin TL'ye almak mümkün. 


Özyurtlar İnşaat, ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında Nlogo istanbul projesinde 1 + 1 fiyatına 2+1 daireleri, 2+1 fiyatına ise 3+1 daireleri satışa çıkardı özyurtlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Ksenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo istanbul'dan ev almak isteyenler için sınırlı sayıda daire satışa sunuldu. 


UYGUN ŞARTLAR


 Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler (jrubu Başkanı Tamer özyurt, konut sahibi ol inak isteyenler »çın sürekli yeni stratejiler ürettiklerini ve kişiye özel uygun ödeme planlan üzerinde çalıştıklarını, yeni kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirdiklerini belirtti Her vatandaşın kaliteli, güvenli, donanımlı ve yeni yapılarda yaşama hakkı bulunduğuna dikkati çeken özyurt, kendilerinin de Avrupa standartlarında inşa ettikleri projelerinde, uygun fiyat politikası belirleyerek bu yolu daha da kolaylaştırmaya çalıştıklarını vurguladı. 


48 AY VADE FAİZSİZ 


Özyurt, "Kampanyadan yararlanmak isteyenler, krsa bir süre için sınırlı sayıda satışa çıkarılan dairelerde. 1 +1 fiyatına 2+1,2+1 fiyatına ise 3+1 satın alabilecek. Projemizden daire satın almak isteyenler, kampanya boyunca 379 bin liraya satılan 1 +1 daireler yerine 2+1 dairelerimize sahip olabilecek. Yine 439 bin liraya satt iğimiz 2+1 daireler yerine de 3+1 dairelerimizi satın alabilecek. Üstelik şirket bünyesinde 4X ay ve sıfır faiz imkanı da sağlayacağız" bilgilerini de paylaştı. 


Yeni Akit 




Bu haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Özyurtlar inşaat, Ramazan ayına özel düzenlediği kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 1 + 1 fiyatına 2 + 1 daireleri, 2+1 fiyatına ise 3 +1 daireleri satışa çıkardı. Özyurtlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Esenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul'dan ev almak isteyenler için sınırlı sayıda daire satışa sunuldııAçıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, konut sahibi olmak isteyenler için sürekli yeni stratejiler ürettiklerini ve kişiye özel uygun ödeme planları üzerinde çalıştıklarını, yeni kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirdiklerini belirtti.Her vatandaşın kaliteli, güvenli, donanımlı ve yeni yapılarda yaşama hakkı bulunduğuna dikkat çeken Özyurt, kendilerinin de özel düzenlediği Avrupa standartlarında inşa ettikleri projelerinde, uygun fiyat politikası belirleyerek bu yolu daha da kolaylaştırmaya çalıştıklarını vurguladı. Özyurt, "Kampanyada yararlanmak isteyen ler, kısa bir süre için sınırlı sayıda satışa çıkarılan dairelerde, 1 + 1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına ise 3 + 1 satın alabilecek. Projemizden daire satın almak isteyenler, kampanya boyunca 379 bin liraya satılan 1 + 1 daireler yerine 2 + 1 dairelerimize sahip olabilecek. Yine 439 bin liraya sattığımız 2+1 daireler yerine de 3 +1 dairelerimizi satın alabilecek. Üstelik şirket bünyesinde 48 ay ve sıfır faiz imkanı da sağlayacağız." bilgilerini de paylaşü.Toplam üç etapta 7 blok halinde inşa edilen Nlogo İstanbul'da, 2 bin 679 daire bulunuyor. Lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkati çeken projede, 1+0'dan 3 + l'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler yer alıyor. Teslimlere Aralık 2017'de başlanması planlanıyor. 



Hürses




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Özyurtlar İnşaat, ramazan ayma özel düzenlediği kampanya kapsamında Nlogo İstanbul projesinde 1+1 fiyatına 2+1 daireleri, 2+1 fiyatına ise 3+1 daireleri satışa çıkardı. Özyurtlar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Esenyurt'un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul'dan ev almak isteyenler için sınırlı sayıda daire satışa sunuldu. 


YENİ STRATEJİLER ÜRETİYORUZ 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, konut sahibi olmak isteyenler için sürekli yeni stratejiler ürettiklerini ve kişiye özel uygun ödeme planları üzerinde çalıştıklarını, yeni kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirdiklerini belirtti. 


48 AY VE SIFIR FAİZ İMKÂNI 


Her vatandaşın kaliteli, güvenli, donanımlı ve yeni yapılarda yaşama hakkı bulunduğuna dikkati çeken Özyurt, kendilerinin de Avrupa standartlarında inşa ettikleri projelerinde, uygun fiyat politikası belirleyerek bu yolu daha da kolaylaştırmaya çalıştıklarını vurguladı. Özyurt, "Kampanyadan yararlanmak isteyenler, kısa bir süre için sınırlı sayıda satışa çıkarılan dairelerde, 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına ise 3+1 satın alabilecek. Projemizden daire satın almak isteyenler, kampanya boyunca 379 bin liraya satılan 1+1 daireler yerine 2+1 dairelerimize sahip olabilecek. Yine 439 bin liraya sattığımız 2+1 daireler yerine de 3+1 dairelerimizi satın alabilecek. Üstelik şirket bünyesinde 48 ay ve sıfır faiz imkânı da sağlayacağız" bilgilerini de paylaştı. 



Vahdet Gazetesi



Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL Avrupa Yakası'nda hayata geçirdiği projelerle dikkatleri çeken Özyurtlar İnşaat, yüzleri güldürecek yeni bir kampanya ile yatırımcısının karşısına çıkıyor. Nlogo İstanbul'dan konut alanlar, 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına ise 3+1 dairelere şirket bünyesinde 48 ay ve sıfır faiz avantajı ile sahip olabilecek. Nlogo İstanbul'dan daire satın almak isteyenler, kampanya boyunca 379 bin liraya satılan 1+1 daireler yerine 2+1 dairelere; 439 bin liraya satılan 2+1 daireler yerine de 3+1 daireleri satın alabilecekler. 


2 BİN 679 DAİRE 

Toplam 3 etapta 7 blok halinde inşa edilen Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 daire bulunuyor. Esenyurt'un sosyo-kültürel yaşamına yön veren Nlogo İstanbul'un ilk etabı geçen yıl satışa çıktı. Lokasyon ve ulaşım avantajı ile dikkat çeken Nlogo İstanbul'un ikinci etap satışları da devam ediyor. Her etapta 1+0'dan 3+1'e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. 1+0 daireler 40 metrekare, 1+1 daireler 80 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler ise 140 metrekare üzerine konumlandırıldı. Nlogo İstanbul'da teslimlere Aralık 2017'de başlanması planlandı. 


Milli Gazete


Geri Dön