26 / 04 / 2024

Özyurtlar projelerinde 0 faiz imkanı!

Özyurtlar projelerinde 0 faiz imkanı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerinde tüm konutları sıfır faizle satışa sundu. Kampanya kapsamında dileyen herkes Nlogo İstanbul'dan istediği evi 36 ay boyunca herhangi bir faiz ödemeden alabilecek.




Özyurtlar müşterilerinden gelen taleplerini göz önünde bulundurarak Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City konut projelerinde tüm konutları sıfır faiz imkanıyla satışa sundu. 

Özyurtlar Nlogo ve 1 Coastal City konut projeleri dahilinde başlayan sıfır faiz uygulaması ile Kampanya dahilinde dileyen herkes Nlogo İstanbul'dan istediği daireyi 36 ay süresince her hangi bir faiz ödemeksizin alabilecek. Aynı kampanya kapsamında Özyurtlar İnşaat 1 Coastal City projesinden daire alanlarsa 24 ay boyunca hiç bir faiz ödemeksizin ev sahibi olabilecekler. 

Özyurtlar İnşaat, gayrimenkul sektöründe duran çarkları harekete geçirecek ve sektörü hareketlendirecek sıfır faizli konut satış kampanyasına start verdi.. Sıfır faizli konut satış kampanyası kapsamında Özyurtlar İnşaat'ın en son satışa sunduğu iki farklı konut projesi Nlogo İstanbul ve lCoastal City projelerini kapsıyor. 



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön