26 / 04 / 2024

Özyurtlar projelerini teslim etmeye hazırlanıyor!

Özyurtlar projelerini teslim etmeye hazırlanıyor!

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown 'u teslim etmeye hazırlanıyor.





Nlogo İstanbul ve lCoastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor. Özyurtlar İnşaat'ın bu dört projesi de İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta hayata geçiyor. 

10 bin konut üretme hedefine adım adım yaklaşan Özyurtlar inşaat, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntovvn projelerini yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor. 


TAPULAR DA HAZIR 

Tapuların hazır olduğu Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntovvn projeleri hem yatırım hem de oturum için konut arayanlara avantaj sunacak. Ncity Esenyurt, 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. Nmerkez'de ise 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. Bu sayede Nmerkez'de yaşayanlar tüm ihtiyaçlarını bir adım ötedeki alışveriş merkezinden karşılama imkanına sahip oluyor. Nşehir, 8 blokta 678 konuttan oluşuyor. Projede, büyüklüğü 25 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen 136 adet dükkân bulunuyor. 


Yeni Akit


Geri Dön