24 / 04 / 2024

Özyurtlar Şirketler Grubu 21. yaşında 3000 konuta başlıyor!

Özyurtlar Şirketler Grubu 21. yaşında 3000 konuta başlıyor!

Sektörde 21. yaşını kutladığı için 2011 yılına özel satış kampanyaları düzenleyen ve bu gururu müşterileri ile paylaşan Özyurtlar Şirketler Grubu, yılın ikinci yarısında 3 yeni projeye başlıyor



Sektörde 21. yaşını kutladığı için 2011 yılına özel satış kampanyaları düzenleyen ve bu gururu müşterileri ile paylaşan Özyurtlar Şirketler Grubu, yılın ilk yarısında bir taraftan GardenCity 3 ve Ntepe projelerini tamamlayıp teslim etmeye çalışırken, diğer taraftan da Nmerkez projesinin satışına devam etti. Bu yıl için tüm bu hedefleri gerçekleştiren Özyurtlar, Ntepe ve Garden 3 projelerinde hayatın eylül ayında başlaması için çalışmaları sürdürürken üç yeni proje üzerinde de çalışmalarını devam ettiriyor.


2011in ikinci yarısında çalışmalarına aralık vermeden devam ettiklerini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Özyurtlar İnşaat olarak Ntowers, Ntepe, Nmerkez'den sonra 'N' markalı projelere konut sektöründe yolumuza devam edeceğiz. Bu zincirin yeni halkaları Esenyurtta Nşehir ve Ncity'i olacak. Ayrıca Özyurtlar Residenceda bu yıl satışa sunacağız dedi.

N MARKASINA YENİ HALKALAR EKLENİYOR

Yeni projeler hakkında rakamsal veriler aktarmayı da ihmal etmeyen Özyurt, Ncity 1150 konuttan oluşacak. Yatırım bedelinin 120 milyon TL olması planlanıyor. Nşehir 1500 konuttan oluşacak, onun da yatırım bedeli 160 milyon TL olacak. 400 bağımsız bölümden oluşacak olan Özyurtlar Residence içinse 20 milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz. A-B grubuna yönelik ama ekonomik fiyatlı bir proje olacak dedi.

TAMER ÖZYURT'UN 2011 ÖNGÖRÜLERİ:

Yılın ilk yarısını seçim dönemi olmasına rağmen söz konusu sürenin sektör ve firma olarak çok iyi geçtiğin kaydeden Özyurt, seçim havasından kesinlikle etkilenmediklerini dile getirdi. Satış açısından iyi bir skor yakaladıklarının altını çizen Özyurt , Bunda tabi ki kampanyaların etkisi büyüktü. Biz de 21. yıla özel yüzde 21 indirim kampanyamız sayesinde çok iyi satış yaptık. Elimizdeki konut stokları neredeyse tükendi. Bu da bize yılın ikinci yarısında iki yeni projeyi satışa sunma cesareti verdi. Eğer yetiştirebilirsek üçüncü projeyi de bu yıl satışa sunabiliriz.  Daha öncede dediğim gibi ilk etapta Ncity ve Özyurtlar Rezidansı satışa çıkaracağız. Yetiştirebilirsek Nşehiri de bu yıl satışa sunmayı planlıyoruz dide konuştu.

Sektörün geleceğinden son derece iyimser olduğunu belirterek Türkiyede her yıl 500 bin konuta ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Özyurt , Nüfus yılda 1.2 milyon artıyor.  Bu insanların barınmaya ihtiyacı var. Ciddi bir kriz olmazsa sektörde büyüme devam eder. Türk inşaat sektörü artık bilgi birikimi ve know how açısından çok üst bir noktada. Pek çok Türk inşaat firması yurt dışından yatırım teklifleri alıyor. Buna biz de dahiliz diyerek sözlerini bitirdi.

ÖZYURTLAR ŞIRKETLER GRUBU HAKKINDA

Özyurtlar Şirketler Grubunun temeli 1990 yılında Esenyurtta atıldı. Uzun yıllar yapı market sektöründe hizmet veren firmanın kurucusu Tamer Özyurt, 2004 yılında inşaat sektörüne adım atarak konut ve işyeri yapımına başladı.
Yapı malzemeleri alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan Özyurtlar İnşaat, Bahçeşehir - Boğazköy hattında Tasarımcılar Sitesi, Esenyurtta Tasarımcılar İş Merkezi, üç etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan Ntepe Evleri ile inşaat sektöründeki yerini sağlamlaştırdı. Özyurtlar Şirketler Grubu, 2010 yılı Mayıs ayında temelini attığı Ntowers ve Aralık ayında satışa sunduğu Nmerkezle de bölgesinde bilinirliğini yükseltti.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön