29 / 03 / 2024

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt'tan seçim yorumu!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt'tan seçim yorumu!

Yaptığı başarılı konut projeleri sayesinde 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, genel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Özyurt, "Durgunluk yaşanmayacak, kampanyalar artacak!" dedi...



 

Bugüne kadar 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar Şirketler Grubunun Başkanı Tamer Özyurt, Türk inşaat sektörü en iyi satışlarından birini bu seçim döneminde yaptı. Seçimlerin sona ermesiyle birlikte kampanyalar hız kazanacak. Bu yıl yaz durgunluğu yaşanmayacak dedi.

Ekonominin makro dengelerinin yerine oturduğunu ve kolay kolay da bozulmayacağını söyleyen Tamer Özyurt, Türkiye ekonomisi artık siyasetten bağımsız yoluna devam edebilecek güçtedir. Bunu seçim döneminde daha iyi gördük. İnsanlar her hangi bir tedirginlik yaşamadan işlerine devam etti. Örneğin gayrimenkul sektörü en iyi satışlarından birini bu seçim döneminde yaptı. Birbirinden cazip kampanyalardan yararlanarak bir çok kişi ev sahibi oldu diye konuştu. Seçim atmosferinin sona ermesiyle birlikte herkesin kaldığı yerden çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Tamer Özyurt, kampanyaların yeniden hız kazanacağını ve bu yıl yaz durgunluğunun yaşanmayacağını açıkladı.

Daha fazla iş yaratılmalı

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Seçim atmosferi sona erdiğine göre bundan sonra hem hükümetin hem de iş dünyasının ana hedefi daha fazla üretmek ve daha fazla istihdam oluşturmak olmalıdır diyerek sözlerini tamamladı.

 


Geri Dön