25 / 04 / 2024

Özyurtlar Şirketler Grubu çalışanları yeni yılı kutladı!

Özyurtlar Şirketler Grubu çalışanları yeni yılı kutladı!

Yavuz Ertürk İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubu, yeni yılı tüm çalışanlarıyla birlikte Büyükçekmece Eser Hotel'de düzenlenen bir eğlence ile kutladı. Özyurtlar çalışanları 2013'ün yorgunluğunu attı.



Yavuz Ertürk İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubu, yeni yılı tüm çalışanlarıyla birlikte Büyükçekmece Eser Hotel'de düzenlenen bir eğlence ile kutladı. Gecede Özyurtlar çalışanları 2013'ün yorgunluğunu atarken, 2014 için moral ve güç depoladı. 2013 yılında hem inşaat hem de perakende sektöründe hızlı bir büyüme yakalayan Özyurtlar Şirketler Grubu, bu başarısını çalışanlarıyla birlikte kutladı. Özyurtlar Şirkeder Grubu çalışanları Büyükçekmece Eser Hotel'de düzenlenen eğlence dolu gecede, ünlü sanatçı Hakan Altun'un şarkıları eşliğinde 2013'ün yorgunluğunu atıp, 2014 için güç ve moral depoladı. Gece de bir konuşma yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "2013'te yüzde lOO'liik bir büyüme gösterdik. İnşaat sektöründe N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde adım taşıyan üç yeni projeyle konut alıcısının karşısına çıktık. Perakende sektöründe de yatırımlarımız sürdü. Neyzen Yapı Marketierin sayısını Beylikdüzü'nde açtığımız mağaza ile üçe yükselttik. Bu hızlı büyümede payı olan tüm çalışma arkadaşlanma teşekkür ediyorum" dedi. 

2014'ün zor bir yıl olacağım ifade eden Tamer Özyurt, "Ben Özyurtlar çalışanlarının bu zor yıla hazır olduğunu görebiliyorum. Şuanda inşaat sektörünün ilk 10 şirketinden biriyiz. Hedefimiz zirveye sağlam ve emin adımlarla ilerlemek" diye konuştu. 


Hürses


Geri Dön