18 / 04 / 2024

Özyurtlar Ukracity projesi için belediyeden onay bekliyor!

Özyurtlar Ukracity projesi için belediyeden onay bekliyor!

Ukra City projesi ile ilgili olarak Özyurtlar İnşaat adına açıklama yapan Adnan Kuşoğlu Özyurtlar olarak projeyi hazırlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sunduklarını, eğer sorun çıkmadan onaylanırsa ruhsatı alacaklarını belirtti...




Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarıyla gündeme gelen Ukra City ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Özyurtlar İnşaat yaptığı açıklamada “Esenyurt’ta yaşanan imar sorunundan dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerimiz sürüyor" demişti. 


Yapılan son açıklamaya göre Ukracity'deki Yıldız (G) bloğun hiçbir hak kaybı olmadan binanın şeklinin değişerek ( artma ihtimali var azalma ihtimali yok ) mevcut daire sayısının korunacağı ifade edildi.


Sürece zarar vermemek adına sessizliklerini koruyan Ukracity mağdurlarına müjdeli haber geldi. Özyurtlar İnşaat adına açıklama yapan Adnan Kuşoğlu Ukracity Komşuları Derneği (UKOM) facebook sayfasına yaptığı açıklamada Özyurtlar olarak projeyi hazırlayıp Esenyurt Belediyesi'ne sunduklarını, eğer sorun çıkmadan onaylanırsa ruhsatı alacaklarını bildirdi. Projeye onay çıktıktan sonra Ukra ile oturulacak masada resmi imzaların atılması süreci başlayacak.


İşte Adnan Kuşoğlu'nun UKOM sayfasına yaptığı o açıklama:



Özyurtlar Ukracity projesi için belediyeden onay bekliyor!




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön