19 / 04 / 2024

Özyurtlar'da 4N kampanyası başladı!

Özyurtlar'da 4N kampanyası başladı!

Bu yıl sonuna kadar Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeyi planlayan Özyurtlar İnşaat, bu dört projesini kapsayan kampanya düzenledi. Dört projede de tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor...



10 bin konut üretme hedefine adım adım faiz oranı 0.83'ten başlıyor. Ncity, Nmerkez, yaklaşan Özyurtlar İnşaat, dört projesini daha Nşehir ve Ntown'da yer alan tüm dairelerin teslim etmeye hazırlanıyor. Bu yıl sonuna krediye uygun ve tapularının hazır olduğu açıklandı, kadar Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeyi planlayan Özyurtlar İnşaat, bu  dört projesini kapsayan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında l+l daireler NCity'de Teslimata özel avantajlar içeren kampanyadan 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin yararlanıp ev sahibi olanlar daire bedelinin liradan satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde yüzde 30'unu peşin verip kalanı için Vakıfbank, Nşehir'de 2+1 daireye 199 bin liradan Tekstilbank, Ziraat Bankası ve Albaraka başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Yıl Türk'ten 120 ay kredi kullanabiliyor. Kampanyada sonu kampanyası kapsamında Ntown'dan 3+1 dairelerin fıyatıysa 259 bin liradan başlangıç gösteriyor. Dört projede de tüm konutlar yüzde l KDV ile satüıyor. 

Özyurtlar İnşaat yıl sonuna kadar teslim etmeye hazırlandığı dört projesi Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntovvn için özel bir kampanya düzenledi. 

Yüzde 30 peşin ödemelerde 120 aya kadar taksit imkanı sunan kampanyada faiz oranı 0.83 Dört farklı proje Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'un merkezinde inşa ettiği NCity Esenyurt, 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. 

Yine Esenyurt'ta hayata geçen Nmerkez'de ise 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı Nmerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. 

Esenyurt'ta yükselen Nşehir, 8 blokta 678 konuttan oluşuyor. Projede, büyüklüğü 25 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen 136 adet dükkân var. 

Yapımına kısa sure önce başlanan Ntovvn, üç bitişik nizami blokta 72 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks tipinde konutlar bulunuyor. 


Posta 


Geri Dön