28 / 03 / 2024

Özyurtlar'ın 21. yıl kampanyası 27 Nisan'da başlıyor!

Özyurtlar'ın 21. yıl kampanyası 27 Nisan'da başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, 21'inci yılında dev bir kampanyaya başlıyor! Kampanya kapsamında Ntowers ve Nmerkez projelerinden ev almak isteyenlere çok uygun fiyat ve ödeme koşulları sunulacak. Kampanya 27 Nisan'da başlayacak... Özyurtlar, '27 Nisan'ı bekleyin' slog



Özyurtlar İnşaat 21'inci yılını planladığı dev kampanyayla kutlayacak. 27 Nisan'da başlayacak kampanya kapsamında Ntowers ve Nmerkez projelerinde çok uygun fiyat avantajları ve ödeme koşulları sunulacak.

Esenyurt bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Özyurtlar İnşaat'ta kampanya için düğmeye basıldı. Şirket '27 Nisan'ı bekleyin' sloganıyla merak uyandırıyor.

Esenyurt'ta 'Enlerin buluma noktası' olan Ntowers projesinde şu an 66 metrekare 1 oda 1 salon evler 99 bin liraya, 106 metrekare 2 oda 1 salon evler ise 169 bin liraya satılıyor. 30 dönüm alana kurulan Ntowers projesinin yüzde 75'i yeşil alan olarak değerlendiriliyor. Ntowers Konutlarında ve hemen yanıbaşında yer alan 150 bin metrekarelik Şehitler Parkı ile 100 bin metrekarelik Gaziler Parkında çocuklar doğayla iç içe büyüyor.

Her metrekaresi konfor gözetilerek inşa edilen Ntowers Konutları, yemyeşil bir doğanın içinde, geniş sosyal alanlarıyla, eşsiz bir yaşam vaat ediyor.  Ntowersda sizin ve ailenizin ihtiyacına göre; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşlevselliğin ön plana çıkarıldığı dairelerde, 1+1 seçeneklerinde dahi ferah ve geniş bir yaşam alanı yaratılıyor.

Ntowersda mimari estetikle buluşuyor. Her detayın titizlikle planlandığı Ntowers Konutlarında gerek daire içleri, gerekse yaşam alanları göze ve ruha hitap eden estetik detaylarla şekilleniyor.

Ntowersda sizin ve ailenizin güvenliği için 24 saat güvenlik birimleri hizmet veriyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde sizlere 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor. Bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmeniz içinse, Ntowers servisleri hazır bekliyor.

Ntowersda yer alan sosyal alanlar sayesinde eski komşuluklar yeniden canlanıyor. Gerek komşularınızla, gerekse sizi ziyarete gelen misafirlerinizle birlikte yararlanabileceğiniz; restaurantlar ve bistro cafe keyifli sohbetlerinize ev sahipliği yapmak için sabırsızlanıyor. Üstelik açık ve kapalı otoparklarınız sayesinde ne siz ne de misafirleriniz park sorunu yaşamıyor.

Ntowers çocuklar için adeta bir cennet. Çocuklar Ntowersda binalar içinde kapalı kalmaktan kurtuluyor. Yüzde 75i yeşil alana ayrılmış sitelerinde özgürce oynayabiliyorlar. Onların doyasıya keyifli anlar geçirmeleri için bir çocuk oyun alanı da bulunuyor. Ntowers Çocuk Kulübü de düzenli olarak onlar için aktiviteler planlıyor. Ntowersda küçük çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kreş de bulunuyor.


30 katlı 7 blok halinde inşa edilen Ntowers projesinin inşaat alanı 215 dönümü buluyor. Toplam 1680 konuttan meydana gelen NTowers projesinde ilk üç blok Aralık 2011'de teslim edilecek. Diğer blokların teslimi de bir yıl içerisinde yapılacak.


Nmerkez projesi ise 24 katlı 6 bloktan oluşuyor.32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  N Merkez projesi 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan meydana geliyor.

211 bin metrekare inşaat alanına sahip olan NMerkez'in sosyal alanlarında açık havuz, otopark, fitness center, sauna ve yürüyüş parkurunun yer alıyor.  Nmerkez projesinin 2012 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

www.ozyurtlar.com

 0212 444 4 027

http://www.ntowers.com.tr/

http://www.nmerkez.com/Default.aspx

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön