29 / 03 / 2024

Özyurtlar'ın projeleri Boğaziçi Yönetim ile anlaştı!

Özyurtlar'ın projeleri Boğaziçi Yönetim ile anlaştı!

Özyurtlar'ın projeleri Boğaziçi Yönetim ile anlaştı. Boğaziçi Yönetim A.Ş , ailesine yine Özyurtlar Grup ungözde projeleri N TOWN, N MERKEZ, N ŞEHİR, N CİTY projelerini kattı.



İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubunun hali hazır da N TOWERS ve N REZİDANS Projelerine hizmet sunan Türkiyenin Site Yönetiminde lider kuruluşu Boğaziçi Yönetim A.Ş , ailesine yine Özyurtlar Grup ungözde projeleri N TOWN, N MERKEZ, N ŞEHİR, N CİTY projelerini kattı


İŞTE O PROJELER VE TESLİM TARİHLERİ


N CİTY


Sadece bir konut projesi değil, gerçek bir yaşam;


Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta başlayan bir diğer projesi Ncity, kentin merkezinde konforun ve şıklığın hakim olduğu bir yaşam alanı sunmaktadır. %65’i yeşil alandan oluşan, huzur ve rahatlığınıza göl manzarası ile keyif katan Ncity’de her şey bu projede yaşayacak sakinlerin standartlarını yukarılara taşımak için düşünülmüştür. Modern mimarisini geniş yelpazedeki tasarımları ile birleştiren ve modern hayatın sunduklarını yaşam alanınıza yansıtan Ncity, sadece bir konut projesi değil, yeni bir yaşam tarzı olacaktır. Esenyurt’ta 528 konut ve 5 ticari birimden oluşan, modern mimari görüntüsünü doğa ile birleştiren Ncity projesinin teslim tarihi 2015’tir.


N ŞEHİR


Sadece bir konut projesi değil, gerçek bir yaşam;


Özyurtlar İnşaat olarak en yüksek kalite ve en uygun fiyata herkesi ev sahibi yapma hedefimiz, Nşehir projesi ile Esenyurt’ta devam ediyor.


Sosyal donatıları, 7/24 güvenliği, merkezi konumu ve içerisindeki 153 adet ticari birim ile Nşehir sizlere eksiksiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. İçerisinde bulunan iki adet yüzme havuzu ve yeşil alanları ile sevdikleriniz güvenli, hoş vakit geçirirken sizler huzurlu, ferah bir hayatın tadını çıkartabilirsiniz. 2 etaptan ve toplam 774 konuttan oluşacak projenin teslim tarihi 2014’tür.


NMERKEZ


Özyurtlar İnşaat’ın en iddialı projelerinden biri olan Nmerkez, İstanbul’da yeni bir yaşam merkezi yaratma hedefinin üzerinde yükselen bir değerdir. Alışveriş merkezi ve konuttan oluşan mimari konsepti ile karma bir proje olan Nmerkez, aynı zamanda Özyurtlar İnşaat’ın sektördeki iddiasını ve gücünü de simgelemektedir. Esenyurt merkezde, 32.000 m²’lik bir alanda yükselen, lüks ve kaliteyi yaşam alanı bütünlüğüne entegre eden Nmerkez, Özyurtlar İnşaat’ı da ilgi odağı haline getirmiştir. 565 konut ve 194 adet ticari birimden oluşan alışveriş merkezi konsepti ile üst düzey bir yaşam sunmaktadır. Nmerkez proje teslim tarihi 2014’tür.



NTOWN


Gün geçtikçe değeri artan, son yılların en gözde ilçesi ve cazibe merkezi olan Esenyurt’ta yer alan Ntown, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü’ne olan yakın konumu ile muhteşem bir yaşam vaat ediyor. Ayrıcalıklı bir konumda yer alan Ntown’un çevresinde pek çok önemli sosyal alan, tesis, ticari merkez ve ulaşım noktaları bulunuyor.


Tem Otobanı üzerindeki özel konumu ile Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM’ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede yer alacak Ntown ile yaşam çok kolay...


 



Geri Dön