25 / 04 / 2024

P Group 30 yıldır temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti sunuyor!

P Group 30 yıldır temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti sunuyor!

Piripak ismiyle 1980'li yıllarda temizlik sektörüne giriş yapan firma 1990'lı yıllarda gelen talepler doğrultusunda hizmet alanını genişleterek P GROUP adı altında hizmet zincirine bina ve tesis yönetimini ekledi...



Temizlik sektörüne 1980'li yıllarda adım atan P Group, 30 yıllık tecrübesiyle yaklaşık 4000'i aşkın personeli ile bina ve tesis yönetimi kapsamında özel güvenlik, gözetim, peyzaj, ilaçlama alanlarında hizmet veriliyor.


Kamu binaları, hastaneler, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları, iş merkezleri, siteler, oteller, eğlence ve alışveriş merkezleri, sanayi tesisleri, gibi bir çok kamu ve özel sektör kuruluşuna, temizlik, güvenlik ve bina yönetimi konularında hizmet sunuluyor. 


P Group'un referansları arasında;  İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı, Haseki Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Osmanlı Arşivleri gibi kamu kurumları ve Mercedes Benz Türk Kamyon/Otobüs Fabrikaları, Siemens Kartal ve Gebze Fabrikaları, Ford Otosan İnönü Kamyon Fabrikası gibi önemli ve prestijli özel sektör işletmeleri yer alıyor.



Geri Dön