19 / 04 / 2024

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum!

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum!

Palandöken Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Bulutlar, inşaatın hızla devam ettiğini ve yüzde 40’lık kısmının tamamlandığını söyledi.



Palandöken Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Bulutlar, inşaatın hızla devam ettiğini ve yüzde 40’lık kısmının tamamlandığını söyledi. Yeni belediye hizmet binası inşaatında artık kaba inşaatın yükseldiğini ifade eden Başkan Bulutlar, bu yılın sonuna kadar kaba inşaatın yüzde 60 veya yüzde 70’inin tamamlayacaklarını belirtti. Belediye hizmet binası projesindeki başkanlık ve hizmet ünitelerin deki iki blokta aynı anda hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Bulutlar,” Yapılan hizmet binası Palandöken İlçemizin adına yakışır bir hizmet binası olacak inşallah. İlçemizin en az 50 yılık ihtiyacını karşılayacak şekil de projelendirilmiştir” dedi.


PALANDÖKENE SELÇUKLU MİMARİSİ

Yenişehir Eski Aziziye Araştırma Hastanesi Adli Tıp giriş kısmında, 2 bloktan oluşan hizmet binası toprak zemin de 2 kat olmak üzere zemin üstü 4 kattan oluşuyor. Toplam alanı 2 bin 497 m2, kapalı alan ise 13 bin m2 olduğunu dile getiren Başkan Bulutlar, “Bu projemiz ile Palandöken İlçemizde Selçuklu mimarisi ile bezenmiş bir yapıyla ve Türkiye’nin en güzel ve kullanışlı belediye hizmet binasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Binanın zemin katına ise, 87 araçlık oto park, tüm birimlerinin yer alacağı 112 Çalışma Ofisi, 6 adet asansör, geniş bekleme salonu, iki giriş, sığınak, encümen salonu, çok fonksiyonlu meclis salonu, mescit, yemekhane, Isı merkezi gibi birçok detay düşünülerek projelendirilen yeni hizmet binası çevre düzenlemesiyle bölgesin de örnek bir hizmet binası olacak. 2016 yılın sonlarına doğru bitirmeyi amaçlıyoruz bu doğrultuda hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Diye konuştu.


PALANDÖKEN İLÇE KAYMAKAMLIĞI PALANDÖKEN’DE OLACAK

Mevcut Palandöken Belediyesinin hizmet binasının alanı ise Palandöken İlçe Kaymakamlığına verildiğini söyleyen Başkan Bulutlar,” Palandöken İlçemiz ilçe statüsün aldıktan sonra ilçemiz de eksikliği bulunan kamu kurumları bir bir ilçemiz sıralarına taşımak için öncü olduk. Kurumlara her türlü kolaylıkları sağladık. Palandöken İlçe Kaymakamlığımız, Yakutiye İlçesin de Eski Valilik binasın da hizmet veriyor. Palandöken Belediyesi olarak yeni yapımına başladığımız hizmet binasına 2016 yılının sonuna doğru geçtiğimiz de mevcut hizmet binamızı İlçe Kaymakamlığımıza vererek kurumlarımız ilçemiz de toplamış olacağız. Yine Yenişehir de bulanan Trafik Şube Müdürlüğümüze Yıldızkente yeni hizmet binası yapmak için alt yapı ve proje çalışmaları tamamlandı. 2016 Yılı içerisin de Trafik Şube Müdürlüğümüze yepyeni bir hizmet binası tahsis etmiş olacağız. Mevcut Hizmet binalarını ise farklı alanlarda değerlendireceğiz” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön