26 / 04 / 2024

Palandöken'de asfaltlama oranı yüzde 95 seviyesine çıktı!

Palandöken'de asfaltlama oranı yüzde 95 seviyesine çıktı!

2009'DAN 2015 yılı süresince başlatılanı hizmet seferberliğini Palandöken Belediyesi, tüm ilçe geneline yaydı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar açıklama yaptı.



İlçeni standartlara uygun sıcak asfaltla, köy konumunda olan mahallelerini sokaklarını kilit taş ile tanıştığını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Bugüne kadar ilçemizin tüm cadde ve sokakları modifıyeli dediğimiz dayanıklı ve standartlara uygun yaklaşık 3 müyon metrekare asfalt serimi gerçekleştirdik" dedi. 




İlce asfalta doyacak 150 bin metrekareye karo ve 250 bin metrekare bordür çalışması, 100 bin metrekare beton parke ve yol kaplamışı, 70 bin metrekare desenli ve renkli kaldırım asfalt yapılarak bin 100 sokağına ve caddesine girerek büyük, küçük iş demeden aciliyet arz eden ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları yaptıklarını kaydeden Başkan Bulutlar şunları söyledi: "Şu anda ilçemiz de asfaltlama oranı yüzde 95 seviyelerinde. Elbette eksiğimiz olacak bu eksiklerimizin bazılan alt yapı çalışmalan yapan kurumlardan kaynaklanırken, bazı eksikler yeni yapılaşmadan kaynaklanıyor belediye olarak eksiğimizi biliyoruz ve 2015 yılının yaz sezonu da bu eksiklerimizi tamamlayarak yüzde yüz hedefimize ulaşacağız." 



Star Ek


Geri Dön