25 / 04 / 2024

Palivor Çiftliği Bebek'te mağaza açtı!

Palivor Çiftliği Bebek'te mağaza açtı!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi” seçilen Palivor Çiftliği, ilk mağazasını Bebek’te açtı. alivor Çiftliği Mağazası, taze, lezzetli, doğal şarküteri ürünlerini satıyor.



Bebek meydanına çıkan Manolya Sokak No:9’da açılan Palivor Çiftliği Mağazası, taze, lezzetli, doğal  şarküteri ürünlerinin  yanı sıra  kaliteli ve hızlı atıştırmalıkları ile lezzet tutkunlarını bekliyor.  


Mağazada bugüne kadar seçkin marketlerde satışa sunulan Palivor Çiftliği’nin en özel et ve süt şarküteri ürünlerininin yanı sıra, çiftliğin ürünleri ile yapılmış sıcak tost ve hot doglar, günlük sandviç ve salata çaşitleri,  özel karışım  kahveler ve  organik çay çeşitleri de yer alıyor. Dikkat çekici  iç mekan tasarımıyla 16 kişiyi ağırlayabilen mağazada keyifli vakit geçirebilir, her gün sabah 8’den gece yarısına kadar hizmet düzenli paket servisinden yararlanabilirsiniz.


Palivor Çiftliği’nin kurucularından Emre Oral hedeflerini, “En kaliteli ürünleri, Trakya’ya özgü misafirperverlik ve güler yüzle mağazamızda misafirlerimize ve paket servisle tüm İstanbul’a  sunmak”  olarak özetlerken, Çiftliğin diğer kurucusu Y. Mimar Kerem Oral ise 2011 yılında vizyonu ve mimarisi ile Avrupa’nın en iyi projesi seçilen Palivor Çiftliğinin, yeni ve nitelikli gıda ürünleri ile çok özel bir deneyim sunacağını belirtiyor.   


Palivor Çiftliği hakkında:


Trakya’da, Kırklareli ili’nin Demirköy ilçesinde, 1700-1800’lü yıllarda Istranca ormanlarının  içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine  başladı. Palivor Çiftliği, hem çiftlikte kendi ürettiği, hem de Trakya'da ürettirdiği ürünleri ile yöre halkına, ekonomik hayata ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor.


Kırklareli ve İstanbul’daki modern ve uzman  üretim tesislerinde özel ve kendine has  reçeteleri taşıyarak nitelikli ulusal perakende zincirlerinde ürünleri hali hazırda satılan Palivor Çiftliği’nin Bebek’te açılan ilk mağazası çiftliğin en özel ürünlerini  ve bu ürünleri kullanarak yapılan lezzetleri aynı çatı altında bulma imkanı sunuyor.



Geri Dön