25 / 04 / 2024

Palladium Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir

Palladium Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir

Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No:8-B Ataşehir 34746 İstanbul adresinde yer alan Palladium Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidileceğini haberimizden öğrenebilirsiniz



Palladium Alışveriş Merkezi nasıl gidilir'in cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Palladium AVM'ye nasıl gidilir

Barbaros Mahallesi Halk Caddesi Np:8-B Ataşehir 34746 İstanbul
216 663 15 00

Palladium Alışveriş Merkezi'ne TEM'den ve E-5'den araba ile rahatlıkla ulaşılabilmekte ve görünürlüğü her iki yoldan da optimum düzeydedir. Özellikle yakın dönemde çevredeki inşaatları devam eden rezidans ve konut projelerinin tamamlanmasıyla yürüyerek de kolay ulaşılabilecek bir konumda yer alıyor.

Servis güzergahlarını ve saatlerini öğrenmek için tıklayınız

Palladium Hakkında:
İstanbul Kozyatağı"nda açılan Palladium Alışveriş Merkezi, Anadolu yakasının yeni yaşam merkezi olma hedefiyle kuruldu. 180 mağazası ve toplam 2.500 araç kapasiteli otoparka sahip olan Palladium, ön cephesinde yer alan yeşil alanı ve gün ışığından maksimum faydalanmayı sağlayan dev cam küresi ile Anadolu yakasının en iddialı projesi olma özelliği taşıyor. 230 milyon dolarlık bir yatırımın sonucunda ortaya çıkan ve yaklaşık 1500 kişiye iş imkanı sağlayan Palladium, açıldığı günden 2009 yılı sonuna kadar 440 milyon Euro ciro elde etti. Toplam 40 bin metrekare olan kiralanabilir alanlarının tümü dolan ve perakende sektörüne canlılık katan Palladium, zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunuyor.


Geri Dön