25 / 04 / 2024

Palladium Yılbaşı Konsepti'nde İlk 3'e Girdi

Palladium Yılbaşı Konsepti'nde İlk 3'e Girdi

Moda, lezzet ve eğlenceyi bir araya getiren yeni yaşam küresi, Palladium Alışveriş Merkezi, 2009 Yılbaşı Konsepti Tasarım Yarışması'nda ilk 3'e girdi.



Yerli ve yabancı toplam 165 mağazası ile İstanbul Anadolu yakasındaki alışveriş alışkanlıklarını tümüyle değiştiren Palladium Alışveriş Merkezi, muhteşem yeni yıl dekorasyonu ile Birleşmiş Markalar Derneği tarafından düzenlenen, 2009 Yılbaşı Konsepti Tasarım Yarışması'nda dekorasyonu en güzel üç AVM'den biri oldu.

Konuklarına salt bir alışveriş merkezinden öte, farklı bir yaşam deneyimi sunan ve "Anadolu yakasının yeni yaşam küresi" olarak nitelendirilen Palladium, yeni yıl konsepti kapsamında, konuklarını büyük cam küresinin uzantısı niteliğinde olan ve ışıklı kürelerden oluşan dev yılbaşı ağacı ve beyaz LED ışıklarla donatılan kolonlar ile karşıladı.

Alışveriş merkezinin içinde ise özel olarak tasarlanan 3 boyutlu ve beyaz LED ışıklardan oluşan martıların ve Palladium'un logosunu stilize eden garlandların yer aldığı göz alıcı dekorasyon küçük büyük herkesin ilgisini çekti. Adeta pırlanta gibi parıldayarak uçan martılar, gagalarındaki deniz kabukları ve yılbaşı süsleri ile yılbaşı dekorasyonunu bütünledi.

Ayrıca ışık, tül ve deniz konsepti ile dekore edilen sahnede yer alan hareketli ve sevimli kutup ayılarının oluşturduğu orkestra da özellikle küçük ziyaretçileri bir masal dünyasına taşıdı.

Geri Dön