28 / 03 / 2024

Palm City 2.etabı için yetki verildi!

Palm City 2.etabı için yetki verildi!

Başkanlığı Vali eski yardımcısı Turan Eren'in yürüttüğü kooperatifi üyeleri, yapımına bir süre ince başlanan Palm etap 2 için kooperatif yönetim kuruluna yetki verdi.



ANTALYA'NIN tanıdık isimlerinin villa ve daire satın aldığı Palm City Konakları 1 inşaatı hızla devam ederken, kooperatif üyeleri etap 2 için genel kurulda yönetim kuruluna yetki verdi. Rixos Otel'de gerçekleşen genel kurula aralarında Döşemaltı Kaymakamı Mehmet Baygül, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, MHP Antalya Milletvekili adayı Cengizhan Gököz gibi tanıdık isimlerin yer aldığı çok sayıda kooperatif üyesi katıldı. 


Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Palm City Konakları Yapı Kooperatifi Başkanı Turan Eren, inşaat sektörünün taşıdığı riskleri ve Antalya'nın deprem yapısından bahsederek inşaatı devam eden Palm City Konakları 1 projesinin artılarını anlattı, kullanılan malzemelerin depreme dayanıklılığına dikkat çekti. Palm City 1 etabı için kalite ve fiyat bakımından projenin önemini aktaran Eren, kısa sürede projenin tamamının satılmasının ise en önemli gösterge olduğundan bahsetti.

 

ETAP 2 İÇİN YETKİ VERİLDİ 

İki etap olarak planlanan ve ilk etabı devam eden projenin yeni etabı için arazi araştırmalarının devam ettiğini ve bu konuda farklı alternatifleri belirlediklerini kaydeden Başkan Turan Eren, üyelerden Palm City Konakları KoCity etap 1 'den sonra arazi alımı ile ilgili yetki istedi. 


Divan Başkanlığma Cengizhan Gököz un getirildiği genel kurulda ilk olarak arsa alımı ve m2 başına azami ücret belirlenmesi sonrası yetki oylamasma gidildi. Oy çokluğu ile yetkilendirilen kooperatif yönetimine sırasıyla etap 2'nin proje şekli, ihaleye verilme süreci, banka anlaşmalarının yapılması, muhasebe ve banka kayıtlarının ayrı tutulması, ipotek, şerefiye tespiti, yerleşim planı ve maket üzerinden projenin satılması yetkileri verildi. İkinci etap tahmini bütçenin de oylamasının ardından genel kurulda dilek ve temenniler dinlendi. Toplantının ardından kokteyl alanına geçen üyeler, proje üzerinde sohbet etti. 


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön