24 / 04 / 2024

Palmiye Park Teras’ta yaz kampanyası! Yüzde 5 peşinatla!

 Palmiye Park Teras’ta yaz kampanyası! Yüzde 5 peşinatla!

Firma: Ege Yapı ve CDS Yapı

Proje: Palmiye Park Teras

Palmiye Park Teras’ta yaz kampanyası devam ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yüzde 5 peşinatla satışta



İzmir’de iz bırakan binalarda imzası olan Ege Yapı ve CDS Yapı (Veryeri ve Dağıstan) girişiminin en yeni projesi Palmiye Park Teras’ın inşaatı devam ediyor. Ege Yapı’nın inşaatını tamamladığı projeler arasında Kipa Balçova, Gürel Residence, Özel Kent Hastanesi ve SEV İlköğretim Okulu yer alıyor.

İzmir’in en hızlı değer kazanan ve deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli Esentepe’de yükselen Palmiye Park Teras; merkezi konum, iyi komşu, zengin sosyal olanaklar, yüzme havuzu ve deniz manzarasını bir arada sunuyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Palmiye Park Teras’ta toplam 136 daire bulunuyor. Eylül 2013’te teslim edilecek proje, kişiye özel ödeme planlarıyla da dikkat çekiyor. Peşinat desteği sağlanarak ev alımının öne çekildiği Teras’ta ilk evini alacaklar için sabit taksitli, özel sektör çalışanları veya serbest meslek sahipleri için kira öder gibi, yatırımcılar için “hızlı öde kurtul” planı sunuluyor. Yaz için özel tasarlanan kampanyayla yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Teras’ta iç tasarımı zenginleştirilmiş Teras Gold daire seçenekleri de sunuluyor. Özel tasarım portmanto, banyoda çamaşır dolabı, parke renginde değişiklik opsiyonu ve duvar kağıdı Teras Gold’daki ayrıcalıklardan birkaçı.

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “24 saat güvenlik, sağlık, hobi ve eğlence ihtiyaçlarının ortak paylaşım ile daha düşük maliyette giderilebileceği yaşam alanları üretiyoruz. Ve de bunları çok uygun aidatlarla kullanıma sunuyoruz. Aslına bakarsanız işimizin özünde ev satın alma kararı verirken seçici davranan aileleri güvenilir bir marka çatısı altında kolayca ev sahibi yapmak yatıyor” diyor.

10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Teras, otoban bağlantısı ve metro hattı ile  İzmir  ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor. Modern mimari tasarımıyla bölgedeki diğer projelerden ayrılan Teras’ta yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi yer alıyor. Teras, yeşil alanları kadar komşusu olduğu 10.000 metrekarelik parkla da doğanın içinde bir hayat vaat ediyor.

0232 462 50 60

http://www.palmiyepark.com/teras_konut_projesi.php


projeye sor



Geri Dön