19 / 04 / 2024

Palmiye Park Zirvekent Konutları'nda 120 ay yüzde 0.76 faizle! 490 TL taksitle!

Palmiye Park Zirvekent Konutları'nda 120 ay yüzde 0.76 faizle! 490 TL taksitle!

Palmiye Park Zirvekent Konutları'nda 1+1 daireler ayda 490 TL 'den başlayan taksitlerle, 2+1 'ler ise ayda 720 TL 'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor... Projede 120 ay yüzde 0.76 faizle kredi kullanılabiliyor...



Konut kredisi faizlerindeki düşüş inşaat sektörünü hareketlendirdi. Özellikle cazip kredi koşulları sunan, sosyal olanaklarıyla çekici yeni konut projeleri bu hareketlilikten payını alıyor. 120 ay %0,76 faiz oranı sunan  İzmir  'in en hızlı değer kazanan bölgelerinden çiğli Egekent 'in ilk güvenlikli sitesi Palmiye Park Zirvekent de bunlardan biri. İzmir 'de çoğunluğu 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ilk proje olan ve her dairenin deniz gördüğü Palmiye Park Zirvekent, hem konforlu bir yaşam hem de karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Projenin bulunduğu çiğli-Egekent 'in aynı zamanda İzmir 'in deprem güvenliği en yüksek zeminine sahip bölgelerinden biri olduğunu vurgulayan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Zirvekent 'i ayrıcalıklı kılan özelliklerin başında projeye imza atan şirketlerin sektörde sahip oldukları itibar geliyor ” diyor. Zirvekent, 75 yılı aşkın süredir İzmir 'de iz bırakan binalara imza atan Veryeri ve Dağıstan ailelerinin şirketleri Ege ve CDS Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Projede 7²şer katlı 4 blokta toplam 147 daire yer alıyor. Bunların 35 'i 1+1 ve 91 'i 2+1. Yüzde 80 'i yeşil alanlara ayrılan Zirvekent, komşu olduğu 15 bin metrekarelik park, manzara bahçesi, çocuk parkı ve teleskoplu yıldız terasıyla keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Ev sahiplerinin hayat kalitesini yükseltmenin de görevleri olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini belirten Dağıstan, genç ve emekli ailelerin yanı sıra eşinden ayrılmış veya eşini kaybetmiş tek yaşayan ebeveynlerin de Zirvekent 'i tercih ettiğini söylüyor. İlk etap satışlarının yüzde 90 'ının tamamlandığının bilgisini veren Dağıstan, projedeki yüksek komşu kalitesini, şehir merkezine yakınlığı, sosyal olanakları ve güvenlikli site oluşunu tercih sebebi olarak gösteriyor. Dağıstan, “Özellikle İzmir 'de gayrimenkul piyasasında genel eğilimin daha kullanışlı metrekarelerden yana olduğunu gözlemliyoruz. Biz de bu nedenle başta genç ve emekli aileler olmak üzere kaliteli, bakımı kolay, güvenlikli, enerji tasarruflu, doğaya saygılı mimariye sahip bir ev arayanları hedefliyoruz. Ev kararı verirken seçici davranan ailelerimizi kolay ve güvenilir şekilde güzel bir evin sahibi yapıyoruz ” diyor.

Zirvekent, satın alırken sağladığı ödeme avantajlarının yanı sıra, uygun aidatlarla gelecekte de tasarruf imkanı yaratıyor. Projedeki dairelerin fiyatları şöyle: 1+1 daireler 88 bin ila 96 bin TL, 2+1 daireler 120 bin TL ila 139 bin TL , 3+1 daireler 149,5 TL ila 159 bin TL aralığında. 1+1 daireler ayda 490 TL 'den başlayan taksitlerle, 2+1 'ler ise ayda 720 TL 'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

www.palmiyepark.com
0 (232) 462 50 60

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön