25 / 04 / 2024

Pamukkale Akhan Spor Kompleksi açıldı!

Pamukkale Akhan Spor Kompleksi açıldı!

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi'nce Akhan Mahallesi'nde 550 bin lira harcayarak kazandırılan spor kompleksi törenle hizmete açıldı. Akhan Spor Kompleksi'ni protokol üyeleri kurdeleyi birlikte keserek açtı.



DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi'nce Akhan Mahallesi'nde 550 bin lira harcayarak kazandırılan spor kompleksi törenle hizmete açıldı. 


Pamukkale Belediyesi, Akhan Mahallesi'nde Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nun yanına 550 bin lira harcayarak spor kompleksi yaptı. AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Şehit Doğan Acar Ortaokulu öğrencileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş açılış törenine katıldı. 


Konuşma yapan Başkan Gürlesin, "Çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yapsın diye dev bir spor kompleksini Akhan Mahallesi'nde halkımızın hizmetine açmanın mutluluğu içindeyiz. Okul öğrencilerimiz, mahalle sakinlerimiz ve bölge halkımızın ihtiyaçlarını düşünerek burada içerisinde tenis kortu, basket sahası, voleybol sahası olarak kullanılacak çok amaçlı saha ve halı saha olmak üzere spor aletleri, koşu yolunun yer aldığı, etrafının ise kaldırımıyla, asfaltıyla düzenlendiği spor kompleksinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımın yanında Akhan'da yol, kaldırım çalışmaları ve yağmur suyu hatları ile birlikte kısa zamanda yaptığımız toplam yatırım 1 milyon 330 bin liradır" dedi. 


Akhan Spor Kompleksi'ni protokol üyeleri kurdeleyi birlikte keserek açtı. Protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte spor kompleksini gezdikten sonra, halı saha içerisinde kaleye penaltı atarak futboldaki hünerlerini de gösterdi.


Hürriyet


Geri Dön