19 / 04 / 2024

Pana Yapı inşaat ekibi 1 Mayıs'ı kutladı!

Pana Yapı inşaat ekibi 1 Mayıs'ı kutladı!

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları 1 Mayıs'ı Pana Yapı projelerinin yapım işlerinde çalışan tüm ekiple beraber kutladı.



Atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana, reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin oyuncuları 1 Mayıs  Emek ve Dayanışma Günü’nü Pana Yapı projelerinin yapım işlerinde çalışan tüm ekiple beraber kutladı. Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında tamamlanan ilk proje olan Brooklyn Park’ta coşkulu anlar yaşandı.


Yapımcı Raci Şaşmaz, Türkiye’nin sevilen ekran yüzlerini, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için özel bir organizasyonla Pana Yapı inşaat ekibi ile bir araya getirdi. 250 çalışanın ve EDHO ekibinin katılımıyla gerçekleşen kutlamada keyifli anlar yaşayan oyuncular ile Pana Yapı yöneticileri birlik ve beraberlik mesajı verdiler.


Pana Yapı Yönetim Kurulu, çalışanları ve  misafirlerinin katıldığı organizasyonda firmanın inşaat sektöründe ses getiren markalı konut projelerinin başarısı da kutlandı.




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ünlü isimler, tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, sosyal medyadan duygularını dile getirdi. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Meryem Uzerli’nin rol aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncuları, fikirtepe’deki Pana Yapı inşaatında çalışan 250 işçiyle buluşup, 1 Mayıs’ı kutladı. Ardından yapılan mangal partisinde işçiler ve oyuncular birlik ve beraberlik mesajı verdi. 


‘Kıymeti bilinsin’


Sahne üzerinde çekilmiş bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Demet Akalın, “Severek, ölerek ve aşkla yaptığım işimin işçisiyim bende. Tüm ekip arkadaşlarımın da bayramı kutlu olsun” notunu yazdı. Yıllar önce inşaatta çalıştığı dönemden bir kareyi yayınlayan İbrahim Tatlıses ise, “En güzel kazanç, alın teriyle kazanılan helal paradır. Bir zamanların işçisi ve bugünün işvereni olarak dilerim ki; emeğin ve emekçinin kıymeti hep bilinsin” sözleriyle temenni de bulundu. Saba Tümer de, “Ekmeğini alnının teriyle, bileğinin gücüyle çalışıp çıkaran işçinin bayramı kutlu olsun” dedi. 



Milliyet


Geri Dön