19 / 03 / 2024

Pana Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Pana Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

4 projesinin satışlarına devam eden Pana Yapı, Jardin Eden Kurtköy ve Jardin Eden Şile projeleri için düğmeye bastı.





Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn Life, Brooklyn City ve Brooklyn Dream ve Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden projelerinin satışlarına devam eden Pana Yapı yeni projeler için düğmeye bastı.

 

Pana Yatırım Holding'in bugün Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Kurtköy ve Şile'de Jardin Eden markalı iki yeni proje hayata geçireceklerini belirtti.

 

Brooklyn ve Jardin Eden olarak iki ayrı markayla yollarına devam ettiklerini söyleyen Mahir Şaşmaz, Jardin Eden Şile ve Jardin Eden Kurtköy projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Şile projesinin 30 dönüm alan üzerinde hayata geçeceğini belirten Şaşmaz, projeyi 80 milyon dolar yatırımla inşa edeceklerini söyledi. Kurtköy projesiyle ilgili de bilgi veren Şaşmaz, Kurtköy'de 111 dönüm alan üzerinde bir sağlık kompleksi inşa edeceklerini belirtti. 60 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirecekleri projeyi kiralayabileceklerini söyleyen Şaşmaz iki projede toplam 1.300 ünite yer alacağını da sözlerine ekledi.

 

http://www.panayapi.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön