26 / 04 / 2024

Panarama Residence'ta yaşam başladı!

Panarama Residence'ta yaşam başladı!

Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi "Panarama Residence" ile görücüye çıktı. 76 daireden oluşan projede 38 aile anahtarlarını teslim alarak yeni bir yaşama "merhaba" dedi.




Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde otel, üniversite, alışveriş merkezi ve kamu binaları inşa eden Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi "Panarama Residence" ile görücüye çıktı. 76 daireden oluşan projede 38 aile anahtarlarını teslim alarak yeni bir yaşama "merhaba" dedi. Patenti firmaya ait olan "Oda-Ekle-Çıkart" sistemi ile  Ankara  merkezli Naslı Grubu'nun özel projelerinden biri olan Panarama Evleri, yeni sahipleri tarafından çok beğenildi. 


İster büyüt ister küçült

Alışılmış konut sistemlerinden farklı olan bu sistemde, evlerin istenildiği kadar büyütüp küçültmenin mümkün olduğunu dile getiren yetkililer, "Proje alanında, sosyal tesisler çatısı altında, misafir odası, sinema salonu, ofis, seyir terası, playstation odası, müzik, sanat, bilardo odaları, jakuzi ve havuz, fitness salonu, gözlemevi, karaoke odası, kafetarya, barbekü alanları gibi çok çeşitli faaliyet imkanları mevcut. Dünya markalarının kullanıldığı projede, akıllı ev sistemleri, hırsız-yangın-gaz-su baskını alarmları, ses izolasyonlu iç duvarlar, tam yalıtımlı dış duvarlar, fiber internet altyapısı, yüzde 100 yedekli tam güç jeneratör gibi sistemler mevcut" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön