26 / 04 / 2024

Panaroma İnşaat 2012de 4 yeni proje gerçekleştirecek!

Panaroma İnşaat 2012de 4 yeni proje gerçekleştirecek!

Bugüne kadar Bodrum Yalıkavak Evleri, Bodrum Royal Blue, İstinye Royal Konakları, Seba Center İş Merkezi ve Zone Tower Maslak İş Merkezi inşaatlarını tamamlayarak teslim eden Panaroma İnşaat, yeni yıl için üç yeni projeye start verecek



İstinye Royal Konakları 2012 yılında 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden ikisi Zekeriyaköy, 1'i İstinye'de ve bir diğeri de Üsküdar'da yükselecek. Metrekare fiyatları 3-5 bin dolar civarında olacak.

Bugüne kadar Bodrum Yalıkavak Evleri, Bodrum Royal Blue, İstinye Royal Konakları, Seba Center İş Merkezi ve Zone Tower Maslak İş Merkezi inşaatlarını tamamlayarak teslim eden Panaroma İnşaat, yeni yıl için üç yeni projeye start verecek.

Şirket yeni yılda ayrıca inşaatı halen devam eden Panavia Rezidans ve Panaroma Park projelerini satışa sunacak. North İstanbul Zekeriyaköy'ün satışları ise tüm hızıyla devam ediyor. North projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin dolar ile 2 bin 500 dolar arasında değişiyor. Projede 5 blokta toplam 174 daireden oluşuyor. 1+1den 3+1e farklı daire tipleri bulunuyor. Teslim tarihi ise 2013 olarak veriliyor.

Evler Boğaz manzaralı 
Şirketin 2012'de başlayıp 2013'te teslim edeceği Panavia projesi İstinye'de hayat bulacak. Proje 5 bloktan oluşan 60 dairelik A+ butik bir proje. Evlerin büyük çoğunluğunun Boğaz manzaralı olduğu proje Mimar Koray Yavuzer ve Mimar Talha Haksever imzasını taşıyacak. Panaroma Park, Panaroma Aparts ve Panaroma Çamlıca 2012'nin yeni projeleri olacak.

1+0 da olacak
Şirket Zekeriyaköy bölgesinde gerçekleştireceği 2 projeyi birleştirecek. Panaroma Aparts olarak inşa edilecek projede 1+0,1+1 ve 2+1 daireler düşünülürken, Panaroma Park projesinde ise 4 blokta 1+1'den 4+1'e uzanan farklı tiplerde daireler yer alacak.
Emine Açar/Bugün


Geri Dön