28 / 03 / 2024

Panaroma Life’ta 4 ay sonra yaşam başlıyor! Yüzde 70'i satıldı!

Panaroma Life’ta 4 ay sonra yaşam başlıyor! Yüzde 70'i satıldı!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life, şu ana kadar yüzde 40 prim yaparak yatırımcısına kazandırırken, tamamlandığında % 80 prim yapması bekleniyor.



3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakınlığı nedeniyle yüksek prim potansiyeline sahip projenin yüzde 70’inin satışı gerçekleştirilirken, dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

 

Kılıçoğlu Group’un “Bavulunu Kap Gel” sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile sektörde fark yaratan Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar yüzde 70’nin satışı gerçekleştirilen Panaroma Life, yüzde 40 prim yaparken, bittiğinde yüzde 80 prim yapması öngörülüyor.

Ticari alanlarının tamamının satışının gerçekleştirildiği Panaroma Life projesinin dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

 

50 milyon TL yatırım yapılan Panaroma Life,  toplam 6 blokta, 304 konut, 24 mağazadan oluşuyor. 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks dairenin yer aldığı Panaroma Life’ta konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede daire fiyatları ise 280 bin TL’den başlıyor.

 

 

Dört ay içinde teslim….

3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakın konumu ile yüksek prim beklentisi bulunan bölgede kiralar şimdiden yüzde 20 oranında artış gösterirken, projenin 14-25 yılda kendini amorti etmesi bekleniyor.

 

Çözüm odaklı projeler geliştirerek sektörde fark yarattıklarını söyleyen Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç,

“Kartal’da Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Kozyatağı’nda Mermerler Plaza gibi yenilikçi ve farklı projeler geliştirdik. Tüketicilerin beklentilerini iyi analiz ederek projelerimizde konsept belirliyoruz. Dayalı-döşeli konsept sektörümüzde çok ilgi çekti. Bundan sonraki projelerimizde de bu konsepti kullanacağız” dedi.

 

Ünlülerin tercihi

Projelerinden birçok tanınmış futbolcuya, sinema ve dizi oyuncusuna gayrimenkul satan Kılıçoğlu Group, “Bavulunu Kap Gel” sloganıyla dikkat çeken Panaroma Life’ta sinema, futbol ve dizi yıldızlarından da büyük ilgi gördü. Aydan Şener’den Tatar Ramazan lakaplı Bülent İnal’a, Murat Akın’dan Orhan Şam’a, Yasin Öztekin’den başarılı futbolcular Serkan Kırıntılı ve Serkan Balcı’ya kadar bir çok renkli sima projeden konut satın aldı.

 

Akıllı ev sistemleri

İnşaat teknolojileri ve dekorasyonu ile fark yaratan Panaroma Life’ta akıllı ev sistemi de kullanılıyor. Evin kapı bölgesine konumlandırılan tablet sayesinde kullanıcı, evden çıkarken açık kalan su, elektrik ve ısıtma sistemini kontrol edilebiliyor. Aynı şekilde giriş yapılırken de tek tuşla doğalgaz, klima, elektrik ve aydınlatma gibi fonksiyonları tek bir tuşla yönetilebiliyor.  Açık ve kapalı otoparkları, akıllı ev teknolojisi, fitness, anfi tiyatro, basketbol, voleybol, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, cafe, banka, eczane, fastfood restoranları ve profesyonel yönetim hizmetiyle yemyeşil orman içinde 24 saat yaşayan bir site olarak inşa edilen Panaroma Life, Koç Üniversitesi, İ.T.Ü Ayazağa yerleşkesi öğrencilerine, yatırımcılara, Maslak ve çevresindeki genç yönetici ve çalışanlara benzersiz bir fırsat sunuyor. 

 

3. Köprü’ye 5 dakika mesafede

Panaroma Life, Sarıyer Rumeli Feneri yolu üzerinde, Koç Üniversitesi Batı Yurdu’nun hemen bitişiğinde yükseliyor. Garipçe Köyü yolu üzerinde olan proje, Garipçe-Poyrazköy hattında yapılan 3. Boğaz Köprüsü katılımına ve E-7 yeni çevre yoluna da 4-5 km’lik bir mesafede yer alıyor. Proje, Sarıyer’e 7 dk., Maslak’a 10 dk., Levent’e 15 dk., FSM Köprüsü’ne 15 dk., Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dk., İstinyepark’a 15 dk., Acıbadem Hastanesi’ne 10 dk., Çavuşbaşı Tüneli’ne 5 dk. mesafede konumlanıyor. 



Geri Dön