29 / 03 / 2024

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Panaroma Suites by KLK

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.



3. Köprü ve tünel projelerinin bölgenin değerini gittikçe artacağını söyleyen KLK YAPI Başkan Vekili Atakan Kulak, “Önümüzdeki dönemde bölgede bu fiyatlara ev bulmak imkansız hale gelecek” dedi.


KLK YAPI’nın 73 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle İstanbul’un en değerleri ilçelerinden Sarıyer’de inşa ettiği ‘Panaroma Suites by KLK’ projesinde satışa çıktı. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve metrekare fiyatları 8 bin TL’yi bulan ‘Panaroma Suites by KLK’, özelliklerinin yanı sıra bulunduğu lokasyon nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. 


Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!


174 konut, 4 ticari alandan oluşan ‘Panaroma Suites by KLK’; sosyal tesis, açık-kapalı havuz ve spor alanlarıyla ön plana çıkıyor.


‘Panaroma Suites by KLK’ projesinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile mayıs ayında açılması beklenen 3’üncü köprü arasında yer alacak olması ve iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Maslak’a yakınlığı nedeniyle yatırım yapacakların ilgi odağı haline geldi. Projenin yakın gelecekte ciddi kar sağlayacağını söyleyen KLK YAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, bölgedeki konut projelerinin yüksek değer artışı potansiyeli taşıdığına dikkat çekti. 


Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

Fiyatlar katlanarak artacak

3’üncü köprünün yanı sıra yapılacak tünel projesinin de bölgeye önemli değer artışı sağlayacağına dikkat çeken Atakan Kulak, yakın zamanda bu rakamlara ev bulmanın imkansız hale geleceğini ifade etti. 

Kulak “Hayata geçecek ulaştırma projeleriyle birlikte Dolmabahçe-Levazım, Levazım-Baltalimanı, Baltalimanı-Ayazağa, Ayazağa-Çayırbaşı ve Sarıyer-Zekeriyaköy arasında gerçekleştirilecek tüneller de İstanbul Avrupa yakasındaki trafik akışını büyük ölçüde rahatlatacak.


Özellikle Sarıyer’deki gayrimenkul projelerinin İstanbul genelinde en yüksek değer artışının yaşanacağı bölgelerin başında geleceği değerleme uzmanları tarafından dile getiriliyor. 


Sarıyer’in kuzey kısmı son 10 yılda arsa değerlerini defalarca katladı. Devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte konut fiyatları önümüzdeki yıllarda daha da artacak. Dolayısıyla bu bölgeye yatırım yapanlar her zaman kazanacak” diye konuştu.


Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!


Tel: 444 2 971 

Web: http://www.klkpanaroma.com/



Haber Star gazetesinde şu şekilde yer aldı;

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Sarıyer'de yükselen 'Panaroma Suites by KLK' satışa çıktı. 2017'de teslim edilecek olan proje, özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. 3. köprü ve tünel projelerinin bölgenin değerini gittikçe artacağını söyleyen KLK YAPI Başkan Vekili Atakan Kulak "Önümüzdeki dönemde bölgede bu fiyatlara ev bulmak imkansız hale gelecek" dedi. Metrekare fiyatları 8 bin TL'yi bulan, 174 konut ve 4 ticari alandan oluşan Panaroma Suites by KLK, özelliklerinin yanı sıra bulunduğu lokasyon nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kulak "Özellikle Sarıyer'deki gayrimenkul projelerinin İstanbul genelinde en yüksek değer artısının yaşanacağı bölgelerin basında geleceği değerleme uzmanları tarafından dile getiriliyor. Sarıyer'in kuzey kısmı son 10 yılda arsa değerlerini defalarca katladı. Devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte konut fiyatları önümüzdeki yıllarda daha da artacak. Dolayısıyla bu bölgeye yatırım yapanlar her zaman kazanacak" diye konuştu. 


Star


Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul'un en değerli bölgelerinden Sarıyer'de yükselen 'Panaroma Suites by KLK' satışa çıktı. KLK Yapı tarafından inşa edilen proje 2017'de teslim edilecek.174 konut, 4 ticari alandan oluşan 'Panaroma Suites by KLK'; sosyal tesis, açık-kapalı havuz ile öne çıkıyor. Projenin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile mayıs ayında açılması beklenen 3'üncü köprü arasında yer alacak olması ve iş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Maslak'a yakınlığı nedeniyle yatırım yapacakların ilgi odağı haline geldi. Projede metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor. 


Taraf 



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


KLK YAPI'nın Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve metrekare fiyatları 8 bin TL'yi bulan proje, 174 konut ve 4 ticari alandan oluşuyor. KLK YAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atakan Kulak, bölgedeki konut projelerinin yüksek değer artışı potansiyeli taşıdığına dikkat çekiyor. 


Ekonomist



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sarıyer sırtlarında konumlanan 'Panaroma Suites by KLK'da ilk kazma vuruldu. 2017 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve 4 blokta 174 konut ile 4 ticari üniteyi de bünyesinde barındıran 'Panaroma Suites by KLK', yeşil dokusuyla dikkat çekiyor. Projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. 1+1'den 3+1'e kadar farklı büyüklükte daire seçeneklerinin yer aldığı KLK'nın sosyal donatıları arasında sosyal tesis, açık-kapalı havuz ve spor alanları bulunuyor. 




Dünya


projeye sor



Geri Dön