19 / 04 / 2024

Panavia Residence'ta metrekaresi 6 bin 500 dolara!

Panavia Residence'ta metrekaresi 6 bin 500 dolara!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Pana Via Suites

Temelleri Mart 2012'de atılan ve Mimar Koray Yavuzer'in tasarladığı Panavia Residence projesinde dairelerin metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlıyor



İstinye’de muhteşem boğaz manzarası ile bütünleşen, Mimar Koray Yavuzer ve Panaroma İnşaat’ın işbirliği ile gerçekleşen Panavia projesinde satışlar başladı. Projenin metrekare fiyatları 6 bin 500 dolar+KDV'den başlıyor. Proje toplam 5 bloktan oluşuyor. Her blokta 5 kat bulunuyor. Her katta ise 4 daire var. Projede toplam 100 konut yer alıyor.


2012 Mart’ta temeli atılan proje toplam 7 bin 500 metrekarelik alan üzerine 2 bin metrekaresi konut, 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak hayata geçiriliyor. Yüzme havuzu, squash, fitness, gym, basketbol sahası gibi çeşitli sosyal tesis alanları bulunan Panavia Residance’ın her bloğu bahçe dubleksi, normal ara kat ve çatı dubleksi olmak üzere 5 kattan ve her katta toplam 4 daireden oluşuyor.


Toplam 5 bloktan oluşan projede, normal katların yanı sıra, kendi içlerinde de varyantları olan bahçe ve çatı dubleksleri bulunuyor. Bahçe dublekslerinin yatak odaları içinde ayrı bir yaşam odası tasarlanmış. Farklı ve şık banyo çözümleri, çift dolap odaları gibi detaylar; yatak odalarını, ev sıcaklığını kaybetmeden üst sınıf bir otel görünümüne kavuşturuyor. Çatı dublekslerinde ise atrium stili benimsenmiş. Bu katlara sahip olan kişiler, üst kattan evin her alanına hakim olabiliyor. 


Tavandan tabana dizayn edilen cam pencereler sayesinde boğazı kucaklayan manzarası, geniş ve ferah tasarımıyla Panavia Residance modern konforu vaat ediyor. Normal katlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç alternatif mevcut. Çatı katlarında ise 3 tarafı terasla çevrili, boğaz manzaralı daire ve özel bir sistem olan açılır kapanır panjurlar var. Bu projede güneş enerjisinden yararlanılarak terasların gün boyu güneş ışınlarını emmesi sağlandı. Böylelikle akşam koydaki teknelerin görebileceği şekilde teraslar parlayacak.

 

Bu sitenin kendine ait İstinye Koyu’nda demirli olan ve İstinye Park’a shuttle’ı olan bir teknesi var. Ayrıca, her bir Panavia sakininin, sitenin kendi kav alanında özel bölümleri yapılırken şaraplarını muhafaza etmek isteyen ancak evlerinde yeterli çözüm bulamayanlara özel büyük bir kav inşa ediliyor. Dış mekanlarda kullanılan eğrisel hatlar, iç mekanlarda elde edilen kübik alanlar Panavia’yı farklı kılan en önemli detay. A Plus segmentine yönelik Panavia, yaşamak için hem lüksün hem seçkinliğin bir arada sunulduğu özel bir yaşam alanı. 

 

Koray Yavuzer, Panavia’nın gerek uzun gerek kısa vadede yatırım amaçlı olarak kullanılabileceğini ancak asıl olarak yaşamak için çok seçkin bir proje olduğunun altını çiziyor. “Ev aramayı bıraktıracak” bir proje olduğunu belirten Koray Yavuzer, mimarlık ofisi olarak yaptıkları evleri sanki kendileri ya da aileleri oturacakmış gibi inşa ettiklerini, “alıcı şapkasını” hiç çıkarmadıklarını ifade ediyor. Satışın başladığı projenin Aralık 2013’te bitmesi öngörülüyor.


0212 323 10 10 


http://www.panaromagrup.com

http://www.panaviasuites.com/test/anasayfa.html


projeye sor



Geri Dön