19 / 04 / 2024

Panorama Koç Life Sarıyer fiyat listesi!

Panorama Koç Life Sarıyer fiyat listesi!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Panorama Koç Life Sarıyer fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira olarak belirlendi. Sarıyer Koç Life Evleri projesinde konutlar mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor...




Kılıçoğlu İnşaat tarafından yükseliyor olan Panorama Koç Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor. Panorama Koç Life Sarıyer fiyat listesi öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Panorama Koç Life Sarıyer projesi 304 adet daire ve 24 adet dükkandan meydana geliyor.


6 blok olarak inşa ediliyor olan Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde konutların teslimleri mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak gerçekleştiriliyor. Panorama Koç Life Sarıyer'de teslimler 18 ay sonra yapılıyor.




Panorama Koç Life Sarıyer fiyat listesi!


Panorama Koç Life Sarıyer fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira olarak belirtiliyor. Panorama Koç Life Sarıyer satış ofisi ile 0282 654 50 54 numaralı telefonu arayarak görüşebilirsiniz.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, cafe, yürüyüş yolları gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın




Sarıyer Koç Life nerede? 

Sarıyer Koç Life adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Panorama Koç Life Sarıyer iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.koc-life.com


projeye sor



Geri Dön