19 / 04 / 2024

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim! 1 yıl sonra teslim!

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim! 1 yıl sonra teslim!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 1 yıl sonra teslim edilecek olan Panorama Koç Life projesinde daire fiyatları 282 bin liradan başlayarak değişiyor...




Panorama Koç Life Evleri projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Panorama Koç Life Evleri projesi İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor. Panorama Koç Life Sarıyer iletişim bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim.


Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde daireler 1 yıl sonra teslim ediliyor. Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde dairelerin satış fiyatları 282 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde 304 konut ve 24 dükkan bulunuyor.


Panorama Koç Life Sarıyer iletişim için 0212 342 34 71 numaralı telefonu arayarak, Panorama Koç Life satış ofisine ulaşabilirsiniz. Panorama Koç Life projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları gibi olanaklar yer alıyor.



Panorama Koç Life nerede?

Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Panorama Koç Life Sarıyer iletişim

Telefon: 0212 342 34 71 

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr


projeye sor



Geri Dön