24 / 04 / 2024

Panorama Koç Life Sarıyer ne zaman teslim?

Panorama Koç Life Sarıyer ne zaman teslim?

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Panorama Koç Life Sarıyer ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 18 ay sonra belirlendi. Panorama Koç Life Sarıyer Evleri kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 300 TL'den başlıyor



Panorama Koç Life projesi, Sarıyer'de Avrupa Yakası içinde yer alıyor.  Panorama Koç Life  Sarıyer ne zaman teslim sorusu kısmından önce projeden bahsedelim. 


Panorama Koç Life Sarıyer kapsamında 24 ticari ünite yer alıyor. Panorama Koç Life Sarıyer, Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Panorama Koç Life Sarıyer satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor. 



Panorama Koç Life Sarıyer ne zaman teslim?



Panorama Koç Life Sarıyer ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. 


Panorama Koç Life Sarıyer satış fiyatları metrekare birim olarak 6 bin 300 TL'den başlıyor. Panorama Koç Life Sarıyer Evleri'nde oyun alanları, dinlenme alanları, cafe, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, spor alanları, kapalı otopark ve buhar odası bulunuyor. 


Panorama Koç Life Sarıyer Evleri adres:  Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın...



Panorama Koç Life Sarıyer Evleri iletişim

Telefon: 444 41 03

Web adresi: http://www.panaromalife.com


projeye sor



Geri Dön