16 / 04 / 2024

Panorama Koç Life vaziyet planı!

Panorama Koç Life vaziyet planı!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Sarıyer'de hayata geçirilen Panorama Koç Life vaziyet planı bilgisi ve daire fiyatları henüz belirlenmedi. Proje ile alakalı olarak detaylı bilgi almak için 0282 654 50 54 no'lu telefonu arayabilirsiniz...



Kılıçoğlu İnşaat tarafından inşa edilen  Panorama Koç Life  Evlerinde sadece stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri yer alıyor. Panorama Koç Life vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.

 

350 adet daireden oluşan Panorama Koç Life Evleri İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Sarıyer bölgesinde hayata geçiriliyor. Satışların başladığı Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları henüz belirlenmedi.


Panorama Koç Life vaziyet planı bilgisinden önce projenin teslim tarihi bilgisinden bahsedelim. Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life teslim tarihi kapsamında projede yer alan daireler eşyalı bir şekilde sahiplerine verilecek.


Panorama Koç Life vaziyet planı kapsamında projenin görselleri ve vaziyet planı bilgisi belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz. Panorama Koç Life fiyat listesi bilginin detayları hakkında bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Panorama Koç Life satış ofisi telefon numarası: 0282 654 50 54


Panorama Koç Life iletişim:

Web adresi: www.kilicoglugroup.com/tr

Telefon:0 282 654 50 54

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön