18 / 04 / 2024

Panorama Koç Life'ın adı değişti: Sarıyer Panorama Life!

Panorama Koç Life'ın adı değişti: Sarıyer Panorama Life!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde hayata geçirilen Sarıyer Panorama Life projesinde toplam 304 adet daire yer alıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...



Kılıçoğlu İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Sarıyer Panorama Life'ta 304 adet daire ve 24 adet ticari birim yer alıyor. Proje, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinden oluşuyor.


Panorama Koç Life ın adı değişti: Sarıyer Panorama Life!


İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde inşa edilen Panorama Life'ta banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 300 TL olarak belirlendi.


Teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Sarıyer Panorama Life'ın sosyal donatı alanları arasında; cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları mevcut.


Panorama Koç Life ın adı değişti: Sarıyer Panorama Life!


6 adet bloktan meydana gelen Panorama Life Sarıyer'de satış sürecine devam ediliyor. Projede yer alan konutlar beyaz eşya ve mobilyaları ile birlikte teslim edilecek.


Sarıyer Panorama Life Evleri adres: Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın...


Telefon: 444 41 03

Web adresi: www.koc-life.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön