19 / 04 / 2024

Panzeri, mutfak aydınlatmalarında ilginç çizgiler üretti!

Panzeri, mutfak aydınlatmalarında ilginç çizgiler üretti!

Highlight’ın distribütörlüğünü yürüttüğü İtalyan aydınlatma markası Panzeri, mutfak aydınlatmalarında bu yıl sıra dışı çizgiler üretti



Tarzını postmodern tasarımlarla ortaya koyan Panzeri, yaşam alanlarının her noktası için koleksiyonlar hazırlarken her zaman göz ardı edilen mutfak aydınlatmalarını özel bir önem veriyor.

Farklı ve sıra dışı tasarımları mutfaklarda uygulayan Panzeri’nin tercihi canlı renkleri kullanmaktan yana oldu. Özellikle bu yıl turuncuyu çok fazla tercih eden Panzeri, bu canlı renklerle kimliğini tamamlama fırsatı buldu.

Aydınlatmada başı çekiyor

Panzeri’nin de aralarında bulunduğu aydınlatma ve tasarım alanında dünyanın en ünlü ve tercih edilen markalarını çatısı altında toplayan Highlight’ta, el yapımı, modern ve klasik avizeleri bulmak mümkün. Bahçe aydınlatmaları ya da dış mekan led tasarım uygulamaları da yapılabilen Highlight’ın mağazasında gösterişli ürünleri sevenler için orijinal Swarovski taşlarla süslü ürünler de görülebilecekler arasında. Highlight’ta, Voltolina, Arte Di Murano, Antica Murrina, Salvilamp, Swarovski, Panzeri, Novoart, MK Ilumination, Bejorama, Carlesso gibi dünyaca tanınmış markaların ürünleri yer alıyor.
Milliyet


Geri Dön