25 / 04 / 2024

Papatya Park Evleri fiyat listesi!

Papatya Park Evleri fiyat listesi!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Evleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Papatya Park Residence projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...



45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 etaptan oluşan Papatya Park Evleri fiyat listesine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Papatya Park Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. E-5'e 300 metre mesafede konumlanan proje Düzlem ve Döğme ortaklığı imzası taşıyor.


Papatya Park Rezidans projesi toplam 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Papatya Park Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Beylikdüzü  Papatya Park Residence  projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun parkları,  restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, sauna, fin hamamı ve fitness center yer alıyor. 


Papatya Park Residence ödemeleri kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Papatya Park Rezidans teslimleri ne zaman sorusuna 2017 yılının Nisan ayı yanıtı veriliyor.


Papatya Park Evleri fiyat listesi!

Papatya Park Evleri fiyat listesi 168 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Papatya Park Residence telefon: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön