26 / 04 / 2024

Papatya Park Rezidans iletişim!

Papatya Park Rezidans iletişim!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanan Papatya Park Rezidans projesinde fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...



45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 etaptan oluşan Papatya Park Rezidans iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Papatya Park Residence İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde yer alıyor. Papatya Park projesi Düzlem ve Döğme ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Papatya Park Beylikdüzü toplam 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Papatya Park Rezidans teslimleri ne zaman sorusuna 2017 yılının Nisan ayı yanıtı veriliyor.


Beylikdüzü  Papatya Park Residence  ödemeleri kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlara ayrılmış durumda.


Papatya Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 34 94 olarak belirlendi. Papatya Park Rezidans daire fiyatları 168 bin liradan başlıyor.


Düzlem Yapı Papatya Park Residence projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun parkları,  restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, sauna, fin hamamı ve fitness center yer alıyor.


Papatya Park Konutları Beylikdüzü'nün ilk etabında 386 adet konut ve 26 adet ticari ünite, ikinci etabında 562 konut ve üçüncü etabında ise 192 konut bulunuyor.


Papatya Park Rezidans iletişim!

Telefon: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön