26 / 04 / 2024

Paradise Life Bursa 2016 Mart'ta teslim edilecek!

Paradise Life Bursa 2016 Mart'ta teslim edilecek!

1995 yılında inşaat sektörüne giren ve 2002 yılından bu yana Bursa'da projeler yapan Yıldız İnşaat; yeni projesi Paradise Life'ı Bursalıların beğenisine sundu. Paradise Life Projesi 94 Daireden 2+1; 3+1; ve 4+1 tipinde konut tipleri mevcut...



1995 yılında inşaat sektörüne giren ve 2002 yılından bu yana Bursa'da projeler yapan Yıldız İnşaat; yeni projesi Paradise Life'ı Bursalıların beğenisine sundu. Paradise Life Projesi 94 Daireden 2+1; 3+1; ve 4+1 tipinde konut alternatifleri sunuyor. Nilüfer Altın Şehir' de Paradise Life adını taşıyan projede, modern konut anlayışının en incelikli detayları bir araya getiriyor

 

Yıldız İnşaat Satış Koordinatörü Muhammet POLAT," Projelerimizi geliştirerek bugüne dek çalışmalarımızı sürdürdük, şimdi ise en özel projemizi değerli Bursalılar için inşa etmekteyiz. Paradise Life projesi akıllı ev teknolojisi altyapısına ve en üst güvenlik sistemine sahip olacaktın Projeye artı değer katan sosyal ticari alanlar, mağaza, sosyal alanlar, yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, hamam, fitness alanı, havuz cafe, vitamin bar, seyir terasları, güneşlenme terasları 7/24 güvenlik hizmeti her daire için kapalı otopark alanı çocuk oyun alanı ve park alanı olarak sıralayabiliriz." Paradise Life projesinde hedef  2016 yılının Mart ayında teslim etmek bunun için maksimum çaba sarf eden Yıldız İnşaat, konum itibarı ile metroya veya toplu taşıma istasyonlarına çok yakın olan ve çevrede yer alan alışveriş merkezi hastane ve benzeri yaşam alanlarına ulaşmak oldukça kolay olacak Depreme dayanıklı güvencesi verilen endişelerden uzak bir hayat için depreme karşı sağlam bir binada oturduğunuzu bilmek de pozitif bir etken. Paradise Life Profesyonel peyzajı ve barındırdığı sosyal olanaklar sizi bir tatil sitesi konforunda sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte ister havuz başı vitamin kafeteryasında isterseniz akşamın serin havasını eşsiz manzarası ile ortak teraslarında yaşama imkânıyla buluşturuyor. 


Sitelerde iç içe olma hali, aslında uzun zamandır unuttuğumuz komşuluk ve mahalle kültürünü de geri getiriyor. Çocuğunuzu parka götürürken ya da yürüyüş yaparken aynı ilgi alanlarına sahip olduğunuz başka ailelerle tanışabilir ve komşuluk ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz. 


Satış Koordinatörü Muhammet POLAT; "Paradise Life çevresinde sinerji yaratacak kendine özgü modern yenilikçi mimarisi ile bölgesinde adresini belirleyecek kalibrede bir proje. Sadece Bursa'da değil gayrimenkul piyasanın yıldızının parladığı birçok ilimizde de örnek alınacağı aşikâr" 

Paradise Life 15.02.2016 tarihli güncel fiyatları için tıklayın!

Bursa Haber


Geri Dön