28 / 03 / 2024

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.



Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak olan Park  Adana  AVM şehrin çekim merkezi olmasının yanı sıra Adana’yı ilklerle de buluşturacak.


Şık mimarisi ve Adana’nın ilk şov havuzu, doğal şelaleleri, tematik eğlence merkezi, 12 salonlu sineması, peyzaj dokusu ve geniş çocuk oyun alanları ile eğlencenin de adresi olmayı hedefleyen Park Adana, ferah iç mekanlarıyla da keyifli bir atmosfer sunacak.


Park Adana, yaklaşık bin 500 kişiye doğrudan istihdam sağlayarak bu yönüyle de Adana’ya katma değer sağlarken şehrin merkezine yakınlığı ve rahat ulaşım alternatifleriyle Adanalılara en yakın alışveriş merkezi olacak.


Park Adana, şehirle entegre özel parkları, ücretsiz çocuk oyun parkı, gece aydınlatma atmosferi ile Adana’nın en yeni, en keyifli alışveriş merkezi olacak.

Açılış için hazırlanan eğlenceli ve keyifli etkinlikleri ile yediden yetmişe herkese hitap edecek olan Park Adana; renkli korteji, muhteşem macera parkuru, müzik dinletileri, Enver Ertaş Magic Show, çocuk atölyeleri ve sürpriz etkinlikleri ile renkli görüntülere sahne olacak.

 

Kolay ulaşım alternatifleri 

Şehrin tüm yerleşim alanlarından gelen ulaşım akslarının kesişme noktasında olan Park Adana ayrıca metro istasyonları, havalimanı, tren garı ve otogar noktalarına da yakınlığıyla kentin ulaşımı en rahat lokasyonunda yer alıyor. Park Adana, trafiğe takılmadan, kolay ulaşım alternatifleriyle Adanalılar kadar Adana’yı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirler için de önemli bir destinasyon noktasında konumlandı.

 

Peyzaj alanlarıyla doğayla iç içe

Park Adana, alışveriş merkezini çevreleyen toplam 25 dönüm peyzaj alanı ve içerisindeki ücretsiz oyun parkları, Çukurova’nın dokusuna uygun olarak tasarlanan şelaleleriyle alışveriş rahatlığının yanı sıra hayatın içerisine keyifli molalar katacak ferah bir yaşam alanı sunuyor. Peyzaj alanlarında Çukurova’nın özel iklimine uygun botanik türleriyle alışveriş zamanları aynı anda keyifli bir botanik turuna dönüşecek.


Şov havuzu bölgede ilk 

Çukurova bölgesinde ilk kez uygulanacak şov havuzu tamamıyla Park Adana’ya özel olarak tasarlandı. Park Adana ziyaretçileri, müzik eşliğinde göz kamaştıran su, ışık, ve ateşle dans eden havuz gösterilerini gün boyu izleyebilecekler.


Lunaparkla eğlence zirvede 

Park Adana’da “Happy Land” markasıyla bölgenin en büyük lunaparkı Adanalılara aile boyu eğlence vadediyor. Keyifli, eğlenceli ve adrenalin dolu yüksek teknolojiyle üretilmiş seçeneklerle güvenli bir atmosferde özlenen Lunapark konsepti Park Adana ile Adanalıların hizmetinde olacak.


Otoparklarıyla konforlu park 

Park Adana yüksek kapasiteli açık ve kapalı otopark alanlarıyla ziyaretçilerine önemli bir konfor alternatifi de sunuyor. Açık otopark alanlarına kolaylıkla ulaşılabilirken, kapalı otopark alternatifiyle de alışveriş merkezine rahatlıkla geçilebiliyor.


Çukurova Ekspres


Geri Dön