25 / 04 / 2024

Park Avenue Ankara ne zaman bitecek?

Park Avenue Ankara ne zaman bitecek?

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Konutların fiyatlarının 350 bin TL'den başlangıç gösterdiği Park Avenue Ankara ne zaman bitecek sorusuna cevap olarak ilk etap Temmuz 2016 tarihinde deniliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...



133 bin metrekare arsa alanına sahip olan Park Avenue  Ankara  ne zaman bitecek sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 10 adet yatay, 8 adet yüksek olmak üzere toplam 18 bloktan oluşuyor. 


Dairelerin 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Park Avenue projesi,  YDA Group  tarafından inşa ediliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Park Avenue Ankara ne zaman bitecek sorusuna ilk etapta Temmuz 2016 tarihinde yanıtı veriliyor. 


3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu  Ankara Park Avenue  Residence projesi; Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor. Proje, 1,855 konuttan oluşuyor.  


Park Avenue Ankara ne zaman bitecek sorusuna cevap olarak ikinci etabında 2017 yılının Temmuz ayında deniliyor. Proje lokasyon olarak Ankara Yenimahalle bölgesinde inşa ediliyor. 


Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön