25 / 04 / 2024

Park Avenue Ankara YDA satılık!

Park Avenue Ankara YDA satılık!

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Park Avenue Ankara YDA satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı Projede teslimlerin tamamı 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.



Park Avenue  Ankara  YDA satılık teslimleri birinci etap için 2016 yılının Temmuz ayında, ikinci etap için ise 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. 


YDa Group imzası ile inşa edilen Park Avenue projesi Ankara - Yenimahalle'de yükseliyor. Projede banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanılabiliyor. 


Park Avenue Evleri'nde yer alan ortak alanlar arasında spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark mevcut. 


Park Avenue Ankara YDA satılık daire fiyatları 3 oda 1 salon dairelerde 350 bin TL ile 550 bin TL arasında, 4 oda 1 salon dairelerde ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiyor. 


Park Avenue Evleri konum olarak üniversite yerleşkesine 10 dakika, Kızılay'a 7-8 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakika uzaklıkta inşa eidiliyor. 


Park Avenue Evleri nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


YDA Park Avenue iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön