23 / 04 / 2024

Park Avenue fiyat bilgisi!

Park Avenue fiyat bilgisi!

Firma: YDA Grup

Proje: Park Avenue

Park Avenue fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede teslimler 2016 yılının Temmuz ayında başlayacak. Projede satışlar devam ediyor...



Park Avenue fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. Satışların devam ettiği proje Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde hayata geçiriliyor.


YDA Group tarafından inşa edilen  Park Avenue  projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları bulunuyor.


900 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Park Avenue projesinde 1.885 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


YDA Park Avenue projesinde teslimler ilk etap için 2016 yılının Temmuz ayında, ikinci etap için ise 2017 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.  


Park Avenue fiyat bilgisi kapsamında daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Park Avenue nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Yenimahalle / ANKARA


Park Avenue iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön