23 / 04 / 2024

Park Avenue Konutları Ankara satış ofisi!

Park Avenue Konutları Ankara satış ofisi!

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Ankara Yenimahalle bölgesinde YDA Group imzasıyla yaşama geçirilen Park Avenue Residence projesinde dairelerin başlangıç fiyatı 350 bin TL olarak belirlendi. İşte Park Avenue Konutları Ankara satış ofisi bilgileri...



900 milyon TL yatırım bedeli ile konumlanan Park Avenue Konutları  Ankara  satış ofisi hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Ankara Park Avenue Konutları'nın ilk etap teslimleri Temmuz 2016'da, ikinci etap teslimleri ise Temmuz 2017'de gerçekleşecek. Projede satış süreci devam ediliyor. 


Park Avenue Konutları Ankara satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0312 386 38 38. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Park Avenue Rezidans Ankara projesinde, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Başlangıç fiyatı 350 bin TL olarak belirlenen Park Avenue Evleri, Ankara Yenimahalle'de  YDA Group  imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projenin 90 bin metrekaresi peyzaj alanı için ayrıldı. 


Park Avenue Konutları Ankara satış ofisi

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön