29 / 03 / 2024

Park Ayvalık Evleri'nde satılık 3+1'ler 385 bin TL'ye!

Park Ayvalık Evleri'nde satılık 3+1'ler 385 bin TL'ye!

Yönetmeliklere uygun olarak betonarme karkas sistem ile inşa edilen İzmir Park Ayvalık Evleri'nde  satılık 3+1'lerin fiyatları 355 bin TL ila  385 bin TL arasında farklılık gösteriyor



Körfez Havalimanı'na 35, İzmir'e 130, Ayvalık'a 1 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen  İzmir  Park Ayvalık Evleri; Cunda Adası'na ve şžeytan Sofrası'na 5 dakika mesafede yer alıyor. Park Ayvalık Evleri, Sharp İnşaat tarafından inşa ediliyor.   Park Ayvalık Evleri yönetmeliklere uygun olarak betonarme karkas sistem ile yapılıyor, tüm villaların duvarları ısı yalıtımlı gaz beton ile örülüyor.

Toplamda dört villadan oluşan Park Ayvalık Evleri, 2 katlı olarak inşa ediliyor. 1200 metrekarelik parsel üzerine 4 adet villadan oluşan Park Ayvalık Evleri'ndeki tüm konutlar 145 metrekare 3+1 tipinde bulunuyor.

Ayvalık'ın en gözde bölgelerinden olan çamlık'ta inşa edilen projenin çevresi çam ve zeytin ağaçları ile kaplı ormanla iç içedir.

Yapımına  Ekim 2010'da başlanan yazlık projenin  Mayıs 2011'de teslim edilmesi planlanıyor.

Park Ayvalık Evleri'nde satılık konutların fiyatları 355 bin TL ila  385 bin TL arasında değişiyor. Satışlarıda İş Bankası'ndan konut kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca kısa vadeli olmak üzere şirket bünyesinde taksitlendirmeye gidebiliyor. Peşin ödemelerde gerekli indirim kolaylığı sağlanıyor.

Projede her evde ahşap deck ile birlikte sunulan bahçe jakuzisi olacak. Bunun yanı sıra ortak havuz ve güneşlenme alanı da  mevcut. Park Ayvalık Evleri'nün  tümü braas çatı sistemi ile yapılmış olup akordeon merdiven aracılığı ile çatı arası kullanma imkanı bulunuyor. Tüm iç ve dış duvarlar ısı yalıtımlı gaz beton ile imal edilmiş ve fileli sıva uygulanmıştır. Her villanın ayrı otoparkı yer alıyor.

0 532 386 45 58

[email protected]

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön