19 / 04 / 2024

Park Bosphorus İstanbul Hotel hizmete girdi!

Park Bosphorus İstanbul Hotel hizmete girdi!

Türkiye’nin en köklü yatırımcılarından CVK Group’un, yüzde yüz öz sermayesiyle; kentin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda, tarihi Park Otel’in arazisi üzerinde yeniden inşa ettiği Park Bosphorus İstanbul Hotel kapılarını açtı...



Park Bosphorus İstanbul, eşsiz manzarası, her biri özel olarak tasarlanmış ve büyüklükleri 50 ile 160 m2 arasında değişen odaları; 60 tanesi ev konforu ve huzurunu bulabileceğiniz, 1+1 ile 5+1 arasında değişen “exclusive suit”leri olmak üzere; toplamda 618 odası ile “İstanbul’un en lüks oteli” iddiasıyla hizmete girdi.


Park Bosphorus İstanbul Hotel, 137 bin metrekarelik arazi üzerinde toplam 4 bin 500 m2’lik teras, 6 farklı konseptte hazırlanan yiyecek içecek bölümleri, 8 bin 500 m2 SPA, Wellness ve Fitness merkezi ile otelcilik hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen “Delux Hotel” klasmanında hizmet verecek.


2011 yılında CVK Turizm Grubu’na geçen Park Bosphorus İstanbul Hotel, tarihi Park Otel’in 82 yıllık geçmişine sadık kalarak inşa edildi. Otel, sadece konaklama misyonuyla değil “yaşam alanlarıyla” da İstanbul’un cazibe buluşma noktası olacak.


Türkiye’nin en büyük başkanlık süiti Park Bosphorus İstanbul Hotel’de 


22 ayar altın kaplamalı muslukları 512 metrekare iç hacmiyle Türkiye’nin en büyük başkanlık süitine sahip olan Park Bosphorus İstanbul Hotel, dünya başkanlarını ve önemli iş adamlarını ağırlamaya hazırlanıyor. 20.000-30.000 Euro arası değişen fiyatlarıyla ayrıcalıklı hizmetin ve konforun adresi olacak. Otelin standart oda fiyatları ise 400 Euro’dan başlıyor. 


“Otelcilik Anlayışına Farklı Bir Bakış Açısı Getiriyoruz”


CVK Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Çevik, turizm alanındaki en önemli yatırımları olan Park Bosphorus İstanbul Hotel’in inşaatını tamamlayarak, Türk turizminin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:


“Hepinizin bildiği gibi Park Bosphorus İstanbul Hotel, şehrin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda, bir döneme damgasını vuran ünlü Park Otel’in temelleri üzerinde yükseldi. CVK Grup olarak, yıllardır atıl olan bir yapıyı 300 milyon dolarlık bir yatırımla, İstanbul’un siluetine uygun, çevresindeki tarihi dokuyla uyumlu, lüks bir yapıya dönüştürdük. Park Bosphorus İstanbul Hotel ile Park Otel’in ruhu yaşatılmaya devam edilecek, tarihsel ve kültürel zenginliğimiz günümüze taşınacak. Otelcilikte hizmet kalitesinin en üst sınırını simgeleyen ‘Delux Hotel’ kavramını yeniden yorumlayan Park Bosphorus İstanbul Hotel olarak, odabaşına düşen en fazla hizmetli sayısı, özel VIP servisleri, seçkin hizmet kalitesi ile otelcilik anlayışına farklı bir bakış açışı getiriyoruz. Park Bosphorus İstanbul Hotel de 560 kişilik istihdam sağlayarak, sektöre büyük oranda katkı sağlıyoruz.”  



Avrupa’nın en büyük otel SPA, Wellnes ve Fitness merkezi CVK Safira SPA Park Bosphorus İstanbul’da!

Türkiye’de ilk defa “ VIP SPA” konseptini geliştiren CVK Safira SPA, özel VIP alanlarıyla misafirlerine aynı anda birçok bakım hizmeti sunuyor. 8500 m2’lik yaşam alanında; özel dinlenme bölümleri, bay-bayan ve bayanlara özel fitness alanları, hamamlar, içerisinde jakuzinin de yer aldığı VIP masaj odaları, mevsimsel olarak açıp kapanabilen yüzme havuzu ve özel stüdyolar yer alıyor. SPA merkezi içinde yer alan Türk Hamamları ise Osmanlı gelenek ve ritüellerine uygun olarak tasarlandı. Yüksek gök kubbe ve mermer detaylar ile farklılaşan hamamlar, mimarisinin yanı sıra servisi ile de ön plana çıkıyor.  CVK Safira SPA içerisindeki “Çeşm-i Hayat” Vitamin Bar, sunduğu taze sıkılmış meyve suları, özel hazırlanmış detokslar ve hafif atıştırmalıklar ile spor sonrası yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenleri bekliyor. 

İstanbul’un gurme kültürü Gümüşsuyu Restaurant,  Park Patisserie& Lounge, Cafe Jardin ve Çeşmi- Hayat’ta Yeniden Şekilleniyor 


Park Bosphorus İstanbul Hotel, Doğu ve Batı mutfağının esintilerini eşsiz lezzetlere dönüştürüyor. Geleneksel Anadolu yemeklerinden Lübnan mutfağının zengin lezzetlerine, Fas’ın vazgeçilmez tatlarından Batı mutfağı esintilerine kadar üç kıtada hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu’nun saklı lezzetleri, otelin asma katında yer alan “Gümüşsuyu Restaurant”ta hayat buluyor.


Eski beş çaylarının piyano eşliğinde nostaljik bir hava estirdiği Park Patisserie&Lounge’ta günlük hazırlanmış kek, pasta ve kurabiye çeşitleri, özel trüf, pralin ve çikolata seçenekleri, dondurma çeşitleri ile İstanbul’un buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. 


Sandviçler, salatalar, taze dilimlenmiş soğuk et ve peynir çeşitleri, alternatif keyifler sunan “Cafe Jardin” ise ara öğünlerin vazgeçilmez adresi olacak.


Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük otel terası Park Bosphorus İstanbul’da 


4500 m2 teras alanıyla, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük otel terasına sahip olan Park Bosphorus İstanbul Hotel, 360 derece panoramik Boğaz manzarasıyla misafirlerini büyülüyor. 


Çevre Dostu Hotel


Park Bosphorus İstanbul Hotel’in yapımında, sürdürülebilirlik ve çevre dostu özellikleri ifade eden  “Yeşil Otel” kriterlerinin büyük bölümüne azami özen gösterildi. Çevresindeki tarihi dokuyla uyumlu olarak yenilenen Park Bosphorus İstanbul Hotel’de, çevrecilik adına gerekli tüm çalışmaların yapıldı. Teknolojik alt yapısı, su ve enerji tasarrufu standartları, çevreye zararlı maddelerin ve atık miktarının azaltılması prosedürleri uygulanacak.



Geri Dön