27 / 03 / 2024

Park Bosphorus Otel'de 30 bin euro'ya Başkanlık Süitleri bulunuyor!

Park Bosphorus Otel'de 30 bin euro'ya Başkanlık Süitleri bulunuyor!

82 yıllık Park Otel'i satın alarak 300 milyon dolarlık yatırım yapan CVK Group, Park Bosphorus Otel'i hizmete açtı. Devlet başkanlarını ağırlamaya hazırlanan Başkanlık Süiti'nin gecelik fiyatı 20-30 bin Euro..



82 yıllık Park Otel'i satın alarak 300 milyon dolarlık yatırım yapan CVK Group, Park Bosphorus Otel'i hizmete açtı. 60 tanesi 1 + 1 ile 5 + 1 arasında değişen exclusive süitler olmak üzere toplam 618 odadan oluşan otelde, 4 bin 500 metrekarelik Türkiye'nin en büyük terası bulunuyor. CVK Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Çevik, tarihte birçok devlet başkanını ağırlayan Park Otel'de "Başkanlık Süiti" inşa ettiklerini ve şimdiden pek çok devlet başkanı ile görüşme sağlandığını belirtti. 360 ton kurşun geçirmez camın kullanıldığı başkanlık süitinde, bulunan musluklar 22 ayar altından üretildi. Otelin üçüncü katma konumlandırılan süitinte sinema odası, SPA, mutfak, soyunma odaları, piyano odası, salon ve yatak odası var. Normal konukların da konaklayabileceği odanın gecelik fiyatı ise 20 ile 30 bin Euro arasında. 


'SİLUETİ BOZMADIK'


1000 kişilik yatak kapasitesi olan oteli özsermayeleriyle hayata geçirdiklerini belirten Çevik, "Kent siluetini bozmadan bu tarihi oteli inşa ettik. 2009'da Ofer Ailesi'nden aldığımız binanın inşaatı 2010 yılında başladı. 60 santimetre yükseklik için 3 katı yıkıp yeniden yaptık. Şu anda kurallara uygun, silueti düzgün bir otel yaptığımıza inanıyoruz" dedi. Sürmeli Grubu oteli inşa ettiğinde Boğaz ön görünümü nedeniyle siluet tartışmalarına neden olmuş ve üst katları traşlanmıştı. 


Sırada Tophane yatırımı var 


Şehir otelciliği için yatırıma devam edeceklerini açıklayan Çevik, "Sırada Tophane ve Arnavutköy var. Resort otelcilik içinse Bodrum ve Antalya'yı düşünüyoruz" dedi. 8.500 metrekare VIP SPA yapıldı Park Bosphorus Otel'de açılan 8 bin 500 metrekarelik VIP SPA'da özel dinlenme bölümleri, fitness alanları, hamamlar, jakuzinin de yer aldığı VIP masaj odaları, açılıp kapanabilen yüzme havuzu ve stüdyolar yer alıyor. 


Habertürk


Geri Dön