29 / 03 / 2024

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.



Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı. 154 odayla hizmet verecek olan otelde toplantılar için 7 salon bulunuyor.


Carlson Rezidor Otel Grubu Orta Asya ve Türkiye Bölge Başkanı Mark Willis, İstanbul’daki yatırımlarına bir yenisini daha eklediklerini belirterek markanın Türkiye’de gelişmesi için büyük bir potansiyel gördüklerini vurguladı.


Türkiye’deki ilk Park Inn’i hizmete açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Rezidor Hotel Grup Türkiye Bölge Direktörü ve Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Genel Müdürü Sonja Divé-Dahl, “Park Inn, pratik, renkli ve samimi otel deneyimi sunuyor. Otelin tüm misafirleri kendilerini evlerindeki gibi rahat hissediyor” dedi.


Milliyet


Geri Dön