29 / 03 / 2024

Park Mavera 2 ön talep topluyor!

Park Mavera 2 ön talep topluyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen inşa edilen Park Mavera projesinin ikinci etabı için ön talep toplamaya başladı.



Makro İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiren Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.


Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen "Park Mavera 2" projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap 12 ila 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor. Projenin sosyal donatıları arasında çift sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 372 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip botanik parka komşu Park Mavera 2 için kayıtlar "www.parkmavera.com" web sitesi üzerinden yapılabiliyor.


Birinci etabı Kasım 2014'te lansmana dahi çıkmadan satılan Park Mavera projesi, Emlak Konut'un en çok kazandıran 2. projesi olarak gösteriliyor.


Star


Web: http://parkmavera.com/


Geri Dön