23 / 04 / 2024

Park Mozaik Ankara ne zaman tamamlanacak?

Park Mozaik Ankara ne zaman tamamlanacak?

Firma: Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı

Proje: Park Mozaik

Dairelerin 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Park Mozaik Ankara ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak 2015 yılı içerisinde deniliyor. Projede ödemelerde banka kredisi kullanmak mümkün...



Tepe Mesa Mesken Ortaklığı imzasıyla inşa edilen Park Mozaik  Ankara  ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede 885 adet daire yer alıyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen  Park Mozaik  Evleri projesi, Ankara Yaşamkent bölgesinde yükseliyor. 


Dairelerin 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Park Mozaik Ankara ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak bir yıl sonra deniliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Park Mozaik Ankara ne zaman tamamlanacak?


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ankara Park Mozaik Yaşamkent projesinin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark bulunuyor. 


Park Mozaik Ankara ne zaman tamamlanacak sorusuna 2015 yılı içerisinde cevabı veriliyor. 74 bin 500 metrekare alana sahip projede,  6 katlı on apartman ve üç kule yer alıyor. 


Park Mozaik Ankara telefon: 0312 291 50 80

Web: www.parkmozaik.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön