29 / 03 / 2024

Park Residences Cadde'de kira garantisi sağlanıyor!

Park Residences Cadde'de kira garantisi sağlanıyor!

Birleşik Gayrimenkul, İstanbul Bağdat Caddesi’nde bulunan Park Residences Cadde projesinde yatırımcılarına kira garantisi veriyor.



Birleşik Gayrimenkul, İstanbul Bağdat Caddesi'nde bulunan Park Residences Cadde projesinde yatırımcılarına kira garantisi veriyor. Lüks konutta kira garantisi verilmesinin Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizen Birleşik Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, kiralamaların dolar üzerinden yapıldığını belirterek, "Rezidansların hem dolar hem de yüksek kira getirisinin olması yatırımcı müşterilerimiz için çok cazip. Çünkü yüksek kazanç sağlayan bir yatırım aracı" dedi.


2 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

Projede fiyatların 498 bin dolardan başladığını söyleyen Çepni, şu bilgileri verdi: "Rezidans bedelinin yüzde 10'u peşin verildiği takdirde, kalan borcu 150 ay vade şeklinde ödemek mümkün. Kampanyamız sayesinde kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra ödenen peşinatın hemen ardından rezidansın kat mülkiyet tapusunu da veriyoruz. Özellikle 150 ay vade ile lüks bir gayrimenkul satın almanın ülkemizde ve sektörde bir ilk ve tek olduğunun altını çiziyorum." 400 milyon dolar yatırım değerine sahip konutların 100 tanesini sattıklarını belirten Çepni, projedeki 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidansların kiralarının 2 bin ila 6 bin 500 dolar aralığında olduğunu da sözlerine ekledi. Çepni, "Projede kira kontratlı 30 adet satılık rezidans var. Bu tür bir yatırımın tercih edilmesi durumunda, rezidans bedelinin yarısını kiracı otomatik olarak ödüyor" diye konuştu.


4 BLOKTAN OLUŞUYOR

44 katlı 4 bloktan oluşan proje içinde, fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları yer alıyor. Park Residences Cadde, her biri 44 katlı dört binadan oluşuyor. Rezidanslar, 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişiyor.


Sabah 



Geri Dön