19 / 04 / 2024

Park Residences Cadde'de metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Park Residences Cadde'de metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahip olduğu, İstanbul Bağdat Caddesi’nde yer alan Park Residences Cadde’de hemen taşınılabilir veya kiraya vererek yatırım maliyetinin düşürülebilir ev seçenekleri yer alıyor.



Gayrimenkul şirketleri artık ev değil ‘yaşam alanı’ yaratmayı hedefliyor. 5 yıldızlı otel konforunda evler inşa eden gayrimenkul şirketleri geniş ve farklı sosyal alanlar da tasarlıyor. Yeni konut ve ofis projelerinin içine spor, sağlık, eğlence ve dinlenme alanları dahil ediliyor. Yaşam kalitesini artıran evlere talep her geçen gün artıyor.


Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahip olduğu, İstanbul Bağdat Caddesi’nde yer alan Park Residences Cadde’de hemen taşınılabilir veya kiraya vererek yatırım maliyetinin düşürülebilir ev seçenekleri yer alıyor. Projede 20 dönüm park alanı bulunduğunu belirten Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, “Toplam 341 rezidanstan oluşan, Park Residence Cadde’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ve penthouse olarak tasarlanan 102 metrekare ile 690 metrekare arasında 8 farklı tipte rezidans bulunuyor” dedi.


Projelerinin Anadolu yakasının en iddialı projeleri arasında yer aldığını dile getiren Derbazlar, “20 bin metrekare yeşil alan ve koşu parkuru üzerine konumlanmış ve hemen taşınmaya hazır Park Residences Cadde, sosyal donatılarıyla da öne çıkıyor. Proje içinde; fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, cildinizi yenileyip güzelleştirecek, sudaki kloru yok ederek cildi gençleştirecek nem ayarlı C vitaminli duşlar, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor.” diye konuştu.


Projenin metrekare fiyat aralıklarının 4 bin 500 ile 8 bin 500 dolar arasında değiştiğini dile getiren Derbazlar, “Emsallerine göre çok avantajlı koşullarla satış yapıyoruz. 1 doları 2.75 TL’ye sabitledik.


C ve D bloklarının tamamını ve A ve B bloklarındaki ilk 10 katı satışa sunduk. Sadece Kadıköy’ün değil, İstanbul’un da en önemli projelerinden biri olan Park Residence Cadde, inşaat kalitesiyle, merkezi lokasyonuyla, 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, sosyal donatılarıyla ve tüm bunları benzerlerine oranla çok daha uygun koşullarla satışa sunmasıyla fark yaratıyor.” ifadelerini kullandı.


Birçok yatırımcının kiralama kolaylığından dolayı projelerini iyi bir yatırım aracı olarak gördüğünü ve birden fazla rezidans aldığını söyleyen Ömer Derbazlar, “Emsallerine göre çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulan ve metrekare fiyat aralıkları 4 bin 500 dolar ile 8 bin 500 dolar arasında değişen rezidanslar, hemen taşınıp Bağdat Caddesi’nin merkezinde, geniş bir peyzaj alanı içinde ve manzaraya hakim yaşamak isteyen ailelerin tercihi oluyor.Park Residences Cadde, Kadıköy’e 3 kilometre, Boğaz Köprüsü’ne 12 kilometre, FSM Köprüsü’ne 17 kilometre ve Taksim’e 15 kilometre mesafede konumlanıyor” dedi.


Projenin manzarası ve konumu itibariyle de fark yarattığını söyleyen Derbazlar, “Eşsiz manzarası ve konumu mimari detaylarla da bütünleşen Park Residences Cadde’nin daire içi akıllı ev sistemi yapısı ise, Bağdat Caddesi’nde yer alan konutların hiçbirinde yer almayan özelliklerden bir diğeri olarak ön plana çıkıyor. Günümüz insanının, şehrin merkezinde, tüm beklentilerine karşılık verecek modern rezidanslarda yaşam beklentisini karşılayan Park Residences Cadde, yoğun kira taleplerinden dolayı yatırımcılarında ilgi gösterdiği bir proje oldu. Doğru lokasyonda, modern yaşamın gerektirdiklerini sunabilen, içinde yaşayan kişinin yaşamını kolaylaştıran, yaşamından keyif almasını sağlayan Park Residences Cadde‘de rezidans kiralama talebi yükselerek devam ediyor” dedi.



http://parkresidencescadde.com/


Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki


Geri Dön